Actorul s-a mutat deja, în timpul pandemiei, în localitatea Beliș din Apuseni și nu vrea să se mai întoarcă în capitală. Mai mult, conform Click!, vrea să se implice în viața comunității.

„M-am mutat de câteva luni în Beliş, fiind în Apuseni de 55 de ani, de la 5 ani m-a purtat tata prin Apuseni. Tatăl meu a fost îndrăgostit de Apuseni şi mi-a transmis şi mie dragostea.

Destinul m-a dus acolo, mi-am făcut buletin şi pandemia m-a făcut să zic că, dacă tot rămân aici, să încerc să fac ceva, nu numai scena şi teatrul, ci să fac ceva ca şi gospodar în comuna în care locuiesc.

Da, candidez la Primăria Beliş. Din 15 martie sunt în Beliş, am venit până în Bucureşti şi deseară mă întorc acasă, în Beliş”, a declarat Claudiu Bleonţ pentru monitorulcj.ro.

Acesta nu știe dacă va candida din partea vreunui partid politic sau își va încerca norocul ca independent, dar spune că nu duce lipsă de oferte.

Indiferent dacă va fi ales sau nu primar, Claudiu Bleonț afirmă că va rămâne acolo, la țară.

Vezi și Bodo, soția și copiii, decizie radicală după infarct: “Începând de azi, mergem pe un drum nou. Suntem liniștiți”

Citește și: