Cunoscută sub numele de Claudette, fosta concurentă de la Chefi la cuțite s-a transformat totalt din vara anului 2020 când a apărut pentru prima dată la Chefi la cuțite. A reușit să slăbească în doar un an 22 kilograme și recent a făcut o postare pe contul său de Instagram unde arată evoluția procesului ei de slăbit.

Fosta semifinalistă a sezonului 8 „Chefi la Cuțite” susține că a slăbit cu un regim sănătos, o dietă echilibrată și mult sport. Nu i-a fost deloc ușor, dar nu s-a lăsat.

img (72)SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

“Poza 1 -> Iunie 2020, 153 kg

Poza 2 -> August 2021, 141 kg

Poza 3 -> Noiembrie 2021, 131 kg

Acesta este rezultatul meu intermediar la un an de când am început sa îmi schimb stilul de viață, -22 kg. Am făcut și greșeli, am avut și momente în care mi-am dorit să renunț, doar sunt om și este absolut normal. Poate unii vor spune ca nu este mult, dar orice kg în minus contează. Si cel mai mult contează sa nu renunti și să mergi înainte indiferent de obstacole.

De două luni am hotărât să mă alătur echipei @thefitteam.ro și să învăț să mă alimentez corect. Am descoperit că făceam multe greșeli în combinarea alimentelor și am aflat și care au fost cauzele pentru care m-am îngrășat atât de mult odată cu trecerea anilor.

Starea mea de sănătate s-a îmbunătățit considerabil, dorm foarte bine, durerile de spate au dispărut și am energie pe tot timpul zilei. Consum 5 mese pe zi (combinate corect, evident ), iar nutriționiștii mei (…) ma ajuta în permanență cu sfaturi și ore de nutriție, sfaturi legate de antrenament și monitorizarea meselor.

Vă voi ține la curent cu evoluția mea, voi începe să vă arăt cum arată mesele mele și voi împărtăși cu voi rețete delicioase și foarte simple. Nu există „Nu am timp să gătesc „. (…) Love”, a scris ea pe contul său de Instagram unde are peste 41.000 de urmăritori.