Solista spune că a luat această decizie cu ajutorul unui medic și spune că și ea și fiul ei se simt minunat.

Cântăreața tocmai s-a întors din Republica Dominicană, acolo unde a stat două săptămâni, împreună cu băiețelul ei, Noah, și sora ei. Dacă mulți ar crede că își face de cap prin alte țări, ei bine singurul bărbat din viața lui Cream este chiar fiul său, Noah, în vârstă de doar 8 ani, mărturisește artista.

Cei doi sunt de nedespărțit, iar Noah i-a moștenit mamei, încă din burtică, și obiceiurile alimentare. Băiatul este vegan, nu consumă carne deloc, chiar dacă este în perioada de creștere.

“Sunt vegană și eu și copilul meu. Lui Noah nu-i place carnea. El așa a ales. Eu am fost vegană și pe timpul sarcinii și probabil că s-a transmis acest obicei.

Când m-am întors din America în România cu copilul, bunica a început să-i dea carne, brânză, să crească mare. Dar el a refuzat, i-a fost chiar rău, e alergic la multe lucruri. Mănâncă mult avocado, fructe de pădure, brânză de caju, pâine integrală fără drojdie. Bea doi litri de suc natural pe zi“, a povestit solista la Antena Stars.

cu-baiatul-la-tvSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Acum dacă te vezi cu unul trebuie să-i faci testul PCR înainte”

Singură de ceva vreme, cântăreața a fost chestionată pe acest subiect și iată ce a declarat. „La mine bărbații nu sunt o prioritate. Nu ne ajută condițiile actuale. Acum dacă te vezi cu unul trebuie să-i faci testul PCR înainte. Nu sunt vremuri de început o relație.

Dacă voiam sa fiu măritată, reușeam. Eu am crezut că o să rămân în America. Dar nu știi ce-ți rezervă viața”, a mai spus cântăreața.

Claudia Pavel, pe numele de scenă Cream, își crește singură copilul, care este rodul iubirii ei cu americanul Jeremy Lewis, fost jucător de baschet. Jeremy Lewis şi Claudia Pavel au fost logodiţi, dar nu au ajuns niciodată la altar. Cream a stat în America timp de 2 ani, în perioada 2011-2013. Cântăreața se mutase pe atunci în casa „socrilor” ei din Las Vegas şi trăia într-un lux orbitor. Părinţii lui Jeremy, Harold şi Tina Lewis, sunt nişte oameni de afaceri foarte înstăriţi, care deţin un lanţ de 20 de restaurante.

Cu toate acestea, relaţia lor s-a destrămat, din cauza diferențelor culturale. La întoarcerea în ţară, cântăreaţa a dezvăluit că a devenit mămică, dar nu a vrut să dezvăluie presei din România cine este tatăl copilului.

Claudia s-a războit prin tribunale cu Jeremy Lewis pentru custodia fiului lor. Părinții lui Jeremy au acuzat-o chiar de răpirea copilului, după ce vedeta l-a adus în România. După incident, Cream i-a intentat americanului proces de custodie, băiatul rămânând cu ea. De atunci, relația dintre Cream și tatăl copilului ei e aproape inexistentă.

Vezi și Ce frumos este băiețelul Claudiei Pavel (Cream)! Noah are 7 ani și seamănă foarte bine cu mama sa

Citește și:

Denis Ștefan va deveni tătic a doua oară. Anunțul a fost făcut chiar de el

Lidia Buble: când și cui a spus cel mai recent „te iubesc”