Claudia Pavel (39 de ani) s-a împăcat la finalul anului 2022, chiar de Crăciun, cu tatăl băiețelului ei, americanul Jeremy Lewis, tatăl copilului ei. Cei doi au decis să îngroape atunci securea războiului, după 10 ani în care nu-și mai vorbiseră deloc.

La un moment dat, Cream a luat decizia să-l părăsească pe american, și-a luat copilul, pe Noah Mihail, și s-a întors să locuiască în România, rupând orice legătură cu Jeremy Lewis.

Acum, însă, de ziua băiețelului lor, care a împlinit 11 ani, cei doi l-au serbat pe micuț cu fast, la Miami.

Claudia a postat pe contul ei de socializare și o poză de la aniversarea băiețelului, unde cei trei par că formează, din nou, o familie fericită și împlinită.

„Cel mai minunat dar pe care ni l-a dat Dumnezeu”

Fotografia, în care se poate vedea ce bine seamănă Noah cu tatăl lui, chiar dacă are ochii mamei, este însoțită și de un mesaj superb.

„La mulți ani, pentru cel mai minunat dar pe care ni l-a dat Dumnezeu în urmă cu 11 ani, prețiosul nostru fiu, prințul nostru, Noah Mihail!

Ești lumina vieților noastre, ești totul pentru noi. Este o binecuvântare, o onoare și o bucurie pentru noi să te vedem crescând așa frumos. E un privilegiu divin, pentru care sunt recunoscătoare!
Te iubesc mai presus de viață, de cuvinte, de Univers, ești lumea mea! Fie ca Domnul să te protejeze și să-ți ghideze pașii, în fiecare secundă a călătoriei tale. Fie ca dorințele tale să devină realitate”, a fost mesajul emoționant, postat de solistă, la aniversarea fiului său.

baietelul-lor-a-implinit-11-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

Claudia Pavel, relație tensionată cu tatăl copilului ei! „O să-l iubesc pentru totdeauna”

Claudia Pavel are un trecut amoros controversat. În urmă cu peste 10 ani, solista a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Jeremy Lewis, un fost jucător de baschet cunoscut în SUA.

Cei doi au fost logodiți timp de doi ani, între 2011 și 2013, și au locuit în SUA. Au devenit părinții unui băiețel superb, Noah Mihail, în urmă cu 11 ani.

Claudia avea, însă, să se despartă brusc de tatăl copilului ei, artista revenind val-vârtej în țara natală. Timp de 10 ani, cei doi au rupt total legătura, solista războindu-se, la un moment dat, prin tribunale, cu familia fostului ei iubit, care a acuzat-o pe frumoasa artistă că și-ar fi răpit propriul copil. Până la urmă, Cream a câștigat custodia fiului ei în instanță.

„Tatăl copilul meu este un om pe care o să-l iubesc pentru totdeauna, pentru că mi l-a dăruit pe Noah și pentru că este parte din Noah”, spunea ea la un moment dat, dând amănunte și legat de cauzele rupturii.

”Diferențele de cultură erau foarte mari. Ginecologul meu mi-a spus când eram gravidă că mă sfătuiește să mergem la terapie de cuplu, pentru că diferențele de cultură sunt extrem de mari și o să ne dăm seama de asta în momentul în care bebelușul va veni pe lume.

Probabil și ăsta a fost un motiv al despărțirii.

Dar cred că nimic nu este întâmplător în viață. Eu cred că noi ne-am întâlnit să-l facem pe Noah, eu m-am născut în momentul în care l-am născut pe Noah și el este lumina ochilor mei. Eu nu am existat până el a venit în viața mea”, spunea Claudia Pavel la Antena Stars.

Claudia Pavel este una dintre cele mai cunoscute vedete din România. Artista a făcut furori în anii 2000, atunci când făcea parte din trupa Candy, alături de Selena și Giulia. După aceea, ea s-a lansat ca artist solo, sub numele de scenă Claudia Cream.

Vezi și Ce frumos este băiețelul Claudiei Pavel (Cream)! Noah are 7 ani și seamănă foarte bine cu mama sa

Citește și:

Regulile de alimentație de la care nu se abate Andreea Esca. Asocierile sunt cele mai importante! De la ce nu se poate abține

Nico și soțul au făcut nunta de argint: „25 de ani de când ne-am promis că ne vom iubi”. Ce rochie a purtat solista la biserică