Întrebată dacă în prezent are sau nu o relație, vedeta a explicat cum stau lucrurile: ”În momentul de față sunt liberă, așa cum voi fi întotdeauna. Cred în iubire, dar nu are nicio legătură cu lipsirea de libertate”.

Când se va așeza ”la casa ei” e întrebarea pe care toată lumea i-o adresează, mai cu seamă că are 37 de ani, vârstă până la care a ”bifat” un divorț. În plus, vedeta a recunoscut că nu credea că va avea vreodată un copil bilogic, pentru ea fiind extremd e importantă cariera.

”Păi eu m-am așezat la casa mea când am rămas gravidă cu băiețelul meu. Cred că nu există un termen. Fiecare are drumul lui în viață, carma lui, destinul lui.

Eu, de exemplu, mi-am dorit pentru prima oară un copil exact cu câteva luni înainte să se nască fiul meu. Până atunci am fost convinsă că eu voi fi genul de carieristă care va înfia”, a declarat ea la ”Vorbește lumea”.

Întrebată dacă a fost vreodată presată de cei din jurul tău, de părinți, bunici, să se căsătorească, iată ce a replicat ea.

”Nu, nu, părinții mei sunt exact opusul. Lucrul pe care l-am auzit mereu de la mama a fost: „Mamă, tu să te duci la școală, să ai cariera ta, să fii pe picioarele tale. Când ai vrut să închizi ușa mamă, o închizi”.

Eu cam în stilul ăsta am fost crescută. (…)În momentul în care ai un copil, tu ca femeie trebuie să fii 100% sigură că poți să-l crești singură.

Niciodată n-am visat la ziua nunții. Încă nu visez. Nu cred că este nimic în neregulă. Fiecare vine pe lumea asta cu un scop, cu o menire. Este ok să nu faci copii, este ok să nu te măriți. Este în regulă să faci ceea ce te face pe tine fericit”, a mai spus aceasta. Amintim că cea cunoscută cu numele de scenă Cream s-a lansat încă de la vârsta de 15 ani.

are-37-de-ani-si-e-divortataSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Ce nu i-ar ierta niciodată iubitului ei

Vedeta a trecut însă de multă vreme de acea vârstă și acum gândește ”ca un om mare”. Chestionată ce nu ar putea ierta vreodată bărbatului care îi este alături, cântăreața a răspuns cu sinceritate: ”Depinde de context. În momentul în care ai o familie… Eu am regula unui lucru bun. Băi, omul ăla trebuie să aibă măcar un singur lucru bun. Dacă lucrul acela mă împlinește pe mine și omul este ok din anumite puncte de vedere, este posibil să iert anumite lucruri, dar asta spun acum, când nu sunt îndrăgostită. În momentul în care te îndrăgostești, lucrurile se schimbă, pentru că e pasiunea și iei foc”.

Vezi și Claudia Pavel: ”Băiețelul meu e vegan. Așa a ales el. Eu am fost vegană și pe timpul sarcinii și probabil că s-a transmis”

Citește și:

Cine este bărbatul care a înjunghiat-o pe Margherita de la Clejani în plină stradă. Individul a fost prins! Cum arată obiectul care i-a fost scos din sân vedetei

Interviu EXCLUSIV Cătălina Grama (Jojo): ”Descopăr prin ochii copiilor mei bucuria de a trăi”