Frumoasa artistă a dezvăluit anul trecut, la jumătatea lunii august, că ea și soțul ei, Gabi Bădălău, nu mai formează un cuplu. Atunci, artista a publicat un mesaj pe pagina ei de Facebook în care spunea că a fost înșelstă de mai multe ori de bărbatul căruia i-a dăruit doi copii și abuzată verbal și psihic de acesta.

Aflată în plin divorț, Claudia a  povestit cum a aflat că soțul ei a început o relație cu altă femeie.

„Piesa a ieșit așa  după o furtună și face parte din povestea mea, pentru că sunt vorbele mele(…). M-am gândit că multe femei se vor regăsi în această piesă. Tată de duminică este un vers gândit de Răzvan. Sunt mulți tati care sunt plecați în străinătate,care sunt departe de copii, de familie,  sunt multe femei divorțate.La mine, el a hotărât și eu am hotărât. Am discutat despre despărțirea noastră, el nu a vrut să ia în seamă ce am discutat și s-a ajuns aici. Au fos niște lucruri, pe care ușor, ușor, le-am depășit.  Acum sunt bine, sunt acești doi copii minunați în viața noastră și clar ei sunt cei mai importanți și trebuie să fim prieteni, să reușim să dăm mână și să mergem înainte de dragul copiilor”, a declarat Claudia.

Claudia Pătrășcanu regretă că a renunțat la muzică

Mai mult, artista a mărturisit că nu a vrut niciodată să renunțe la muzică, însă a făcut-o de dragul familiei și din respect pentru familie și tatăl copiilor ei.  „Am stat cinci ani acasă și mi-am văzut de creșterea copiilor, nu regret, dar cred că nu trebuia să renunț la muzică și să o fac în paralel”, a adăugat artista.

Claudia a povestit că lucrurile între ea și soțul ei au început să se răcească după ce familia lor s-a mărit și a venit pe lume al doilea copil.

„După ce s-a născut al doilea copil, lucrurile s-au răcit. Erau doi copii, atenția mea era mai mult îndreptată către ei. Eu nu i-am acordat atenția maximă soțului, însă nu consider că acesta este un motiv să-ți neglijezi familia, soția. Nu este un motiv ca soțul să-și neglijeze familia sau să nu petreacă timp cu soția și copiii lor. (…) Sunt șase luni de când m-am despărțit de tatăl copilului și am realizat foarte multe lucruri. Îți dai seama că lucrurile stăteau altfel.  Și în timpul relației tot primeam mesaje de la oameni, când era văzut. L-am tot întrebat ce se întâmplă. Un an de zile am purtat discuții pe această temă. Cu promisiuni că se va schimba, că nu se mai repetă”, a zis Claudia.

Claudia a aflat că soțul ei o înșală, în urmă cu un an

Claudia a aflat că soțul ei este cu altcineva, în urmă cu un an. A încercat să-și salveze căsnicia, dar nu a reușit. Însă, soțul ei speră la o împăcare, dar artista nu crede că acest lucru mai este posibil.

„Atunci când am aflat că ar fi cu cineva, am încercat să discutăm. Mi-a confirmat mereu că nu vrea să ne despărțim, că mă iubește, că nu vrea să-și piardă familia. Asta am auzit mereu. Nu știu ce ne rezervă viitorul. Există dorința de împăcare. Da, aud și acum asta. Dar s-au întâmplat atât de multe lucruri, mi-am dat seama că eu nu m-am iubit suficient. Acum mă iubesc atât de mult și vreau să fac lucrurile în așa fel încât să-și fie și mie bine.”, a declarat Claudia Pătrășcanu la TeoShow.

„Eu când l-am cunoscut pe tatăl copiilor mei, eu aveam o casă a mea, mașina mea și o carieră minunată din care aveam bani și o situație ok pentru o fată singură.  Când noi ne-am întâlnit, el a stat la mine acasă. El nu avea nimic,  părinții lui aveau bani, nu el. Toți care văd lucurile din exterior și mulți credeau că eu am trăit ca o regină, pe un pat de bani. Noi am trăit normal, ca orice familie normală. Aveam două vacanțe pe an, nici mai multe nici mai puține. Eu pe tatăl copiilor mei l-am luat din dragoste. L-am iubit enorm. Nu vreau să se înțeleagă altceva. (…) Eu nu mai sunt supărată pe el,  l-am iertat și i-am și zis. Eu sunt un om bun și credincios și în viață trebuie să ierți. (…) Încrederea în el  s-a dus, dar acum am mare încredere în mine. (…) Aș vrea să-i mulțumesc lui Gabi pentru tot ce mi-a făcut, ce mi-a făcut rău, pentru că mi-a făcut rău. Dar îi mulțumesc acum pentru că m-am trezit. Acum nu vreau să ne împăcăm. Nu-mi spune inima asta. Acum îmi doresc să ne întelegem, să fim prieteni. Să ne înțelegem bine.”, a mai spus Claudia.

Citește și: