“M-am reîntors în Istanbul după mulți ani. Îmi place totul acolo”, a povestit ea încântată, dezvăluind și un lucru care a amuzat-o teribil.

”Am fost întrebată dacă sunt cumva turcoaică. Adevărul este că a fost pentru a 14 a oară când am revăzut orașul”, povestește Claudia, originară din Constanța, zonă unde există o importantă minoritate etnică de turci.

A bătut-o gândul să se mute acolo

De altfel, puțină lume știe că artista a fost la un pas să se stabilească în Turcia în urmă cu câțiva ani.

„Să vă spun cum mi-am ratat șansa de a rămâne acolo și de a face muzică?

Acum nouă ani urma să fac un proiect muzical, cu un mare cântăreț al Turciei, dar trebuia să stau ceva timp acolo și era destul de greu să mă adaptez singură printre străini.

Eram tinerică și luam decizii pripite, ce-i drept, dar niciodată nu e prea târziu pentru nimic”, mai spune Claudia, care se pare că s-a reîndrăgostit de Turcia și nu ar spune un ”nu” hotărât unei mutări acolo.

De altfel, pentru ea și copii ar fi o gură de aer poaspăt.

S-a împăcat cu divorțul grație duhovnicului ei

Solista a recunoscut, de curând, că a reuşit să depăşească această perioadă dificilă numai cu ajutorul unui duhovnic. Artista crede că nimeni nu ar trebui să rămână într-o relaţie toxică.

„Întâmpină problemele cu blândeţe, nu dispera. Întotdeauna se găsesc căi şi soluţii. Un sfat pe care l-am primit de la duhovnicul meu.

Într-o zi vă voi vorbi despre această persoană care m-a ajutat să primesc întâmplările vieţii aşa cum vin, dar să le accept cu blândeţe, rugăciune, înţelepciune, răbdare şi căi de rezolvare”, spunea Claudia pe o reţea de socializare nu demult.

Vezi și Claudia Pătrășcanu nu ar fi trecut peste această perioadă fără ajutorul duhovnicului ei. Ce sfat prețios a primit de la acesta

Citește și:

Motivul pentru care Gabriela Prisăcariu a fost criticată dur de fani: „Se vede suferința…”

Madonna și Ahlamalik Williams s-au despărțit. Artista a fost deja surprinsă în compania altui bărbat