Fosta membră a trupei „Sexxy”  părea să aibă o viață fericită lângă Gabi Bădălău, cu care s-a căsătorit în urmă cu trei. Cei doi au împreună doi copii frumoși, însă fosta colegă a Andreei Bănică a recunoscut  la începutul lunii august că lucrurile nu sunt deloc roz între ei, așa cum părea, ci din contră, ea este foarte nefericită.

Claudia a păstrat apoi tăcerea și a preferat ”să-și spele rufele în familie”. Însă, aceasta a revenit în urmă cu câteva minute cu un nou mesaj din care lasă de înțeles că suferă în continuare, dar va fi tare pentru cei doi copii ai ei.

 

„M-am trezit in zori și mi-am spus: Un om special nu îl recunoști după chip,ci după suflet… cel fără suflet,nu are scrupule,nu are conștiința și nu se iubește nici măcar pe el…. cel cu suflet,cel bun,este întotdeauna frumos din cap până-n picioare! Nu înceta niciodată sa crezi și sa speri și oricâte probleme ai avea,Dumnezeu nu te lasă…. îți va trimite suficientă forța peste a trece peste tot. Te uiti in ochii copiilor și vezi VIATA! Nu uita sa te rogi in fiecare zi pentru ca nici D-zeu nu uita sa te trezească in fiecare dimineața.Nu lasa răutățile sau zgomotul celorlalți sa sugrume vocea ta interioară,îngrijește-ți mai mult sufletul decât trupul pentru că doar sufletul este veșnic,  ci nu trupul!Aminteste-ți ca te-ai născut ca să trăiești frumos,liniștit,fără lacrimi și durere,fără oameni care nu te respecta și nu cunoaște sentimentul de iubire. Dacă vreodată te intrebi de ce D-zeu te face să treci prin lucruri grele,este pentru că El știe că vei reuși! Fruntea sus,curaj mult,zambetul pe buze și nu uita niciodata cine ești,sa nu lași oamenii sa te transforme. Trăiește frumos,caută sa însemni ceva bun și ia o de la început,ori de câte ori va trebui!”,  a scris Claudia pe contul ei de Facebook.

Mai mult, ea a dezvăluit că va lansa și o nouă piesa în care va vorbi despre tot ce simte și e convinsă că multe femei se vor regăsi în versurile piesei ei.

„Sunt multe femei care se vor regăsi in piesa pe care o voi lansa curând așa ca toate trăirile mele vor fi cântate chiar de mine! Am început cu primul vers și termin așa: Am învățat sa dansez cu durerea!”, a mai adăugat Claudia.

 

Claudia și Gabi Bădălău au devenit pentru prima dată părinții unui băiețel, pe 25 noiembrie 2014, iar în mai 2016 s-au căsătorit.