Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău sunt într-un continuu scandal. Deși au divorțat, oficial, cei doi nu pot îngropa securea războiului, astfel că tensiunile și certurile dintre ei continuă zi de zi. Artista a declarat, în cadrul unui interviu recent, că fostul soț o terorizează cu mesaje și din acest motiv nici nu poate să muncească. De fapt, spune ea, acesta e și țelul lui.

Ce-i face fostul soț

Artista a mărturisit că fostul soț îi trimite mesaje vocale în care urlă, o abuzează și o hărțuiește. Din acest motiv, Claudia Pătrășcanu susține că nu mai poate nici să-și desfășoare activitatea de artist.

„Nu am voie să muncesc. Am fost la un concert sâmbătă, la Constanța. Dar copiii au rămas cu mama. Mi-a dat patru mesaje vocale în care urla și mă abuza. Mă hărțuiește. De cinci ani face asta. Dacă aș depune la instanță aceste mesaje, așa cum mi s-a sugerat, lumea ar fi șocată.

Eu, după el, nu am voie să fac nimic, nici să fiu plecată. Niciodată nu-mi voi dori însă ca tatăl copiilor mei să ajungă rău, pentru ca asta înseamnă ca și copilul să sufere. Mă rog la Dumnezeu să-mi dea putere ca să pot să muncesc”, a declarat Claudia Pătrășcanu pentru cancan.ro.

sustine-ca-tatal-nu-si-sprijina-copiiiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 19

„Copiii nu pot trăi până la 24 de ani cu 300 de lei pe lună, e batjocură”

Claudia Pătrășcanu, care are și ea un iubit și chiar a fost cerută de soție, a povestit că fiul său cel mic își dorește să joace fotbal, iar cel mic tenis, însă tatăl lor nu îi susține deloc.

Claudia Pătrășcanu, adevărul despre relația cu bărbatul care a cerut-o de soție: „Într-o căsnicie, respectul se diminuează, să o iau de la capăt…”

„Nicolas (nr. fiul cel mic) și-a dorit să facă un pas mare, să joace la Academia Hagi. L-am transferat. El este foarte talentat. Au trei-patru antrenamente pe săptămână. De la 6 ne trezim. Taică-su nu înțelege.

Cel mare își dorește și el, face tenis. Dar îi demoralizează, nu vrea să-i susțină. Îi este greu să vină la Constanța, să stea cu ei. În week-end-uri trebuie să meargă la meciuri. Dar nu-l interesează.

Copiii au doar susținerea mea să facă ceea ce-și doresc. Școala le-o plătește, el a vrut la privat. Dacă nu, îi scoatem și îi dăm la stat. Dar ei nu pot trăi până la 24 de ani cu 300 de lei pe lună, e batjocură, e sub orice critică. Dar dacă atâta a considerat el…”, a mai spus artista.

Claudia Pătrășcanu recunoaște că își dorește să aibă doar liniște, pentru a-și putea crește copilașii.

Claudia Pătrășcanu, pregătită să se recăsătorească și să devină iar mamă: ”Copiii mei mi-au dat binecuvântarea!”

„Copiii devin ceea ce le transmit mamele și părinții. Mama are un rol important în viața unui copil. De aceea eu mereu încerc să fac fapte bune, să fiu înțeleaptă, pentru ca ei asta să absoarbă de la mine.

Am cerut consiliere psihologică pentru copii, mi-au respins-o. Ei trec prin anumite situații dificile.

Îmi doresc să-și vadă fiecare de viața lui. Eu tac pentru copiii mei, nu mai vreau să fiu implicată în scandaluri declanșate de ei. Fac totul prin Protecția copilului, care m-a ajutat să iau legătura cu ei atunci când au fost la tatăl lor”, a mai precizat artista.

Vezi și A dat vestea cea mare! Claudia Pătrășcanu se mărită!

Citește și:

Cum mai stă cu dragostea Andreea Mantea, la 36 de ani: „Acum cred că sunt cea mai fericită. Jur!”

„Se roagă pentru un miracol”. Sora lui Celine Dion, noi dezvăluiri despre lupta solistei cu boala incurabilă