Cântăreața însă e de neclintit, viața ei și a copiilor fiind acum la malul mării, unde și ea a crescut.

București versus Constanța

Gabi Bădălău e de acord cu custodia comună a celor doi copii, dar nu acceptă faptul că mama celor doi băieței locuiește în Constanța, unde și-a cumpărat o locuință. El ar vrea ca cei doi fii să fie mai aproape de el, în București și în acest sens a venit și u propunerea, zilele trecute. Claudia Pătrășcanu nici nu vrea însă să audă.

„Da, ea e virgină, e Sfânta Fecioară Maria și e mama minunată și eu tatăl nenorocit care cumpără judecătorii. Crezi că în atâta timp nu știu, mă cunosc cu oameni, am prieteni și eu.

Are pe cineva, unu’ însurat pe acolo, care ăla nu o lasă să vină, îți dai seama, dar nu e problema mea asta”, a spus Gabi Bădălău pentru spynews.ro.

Reacția vine în contextul în care afaceristul s-a oferit, în mod public, să cumpere o locuință în București pe numele mamei copiilor săi, Claudia Pătrășcanu, și chiar să-i achite o bună parte din cheltuieli, doar pentru a avea copiii mai aproape de el.

Claudia Pătrășcanu, însă, l-a acuzat pe Gabi Bădălău că ar vrea să o cumpere. Recția iubitului Biancăi Drăgușanu a fost însă promptă: „Eu zic să ne mutăm la Hong Kong (…) Îmi zice ea mie să mă mut la Constanța.

Eu nu vreau să o cumpăr, eu vreau să ofer un viitor mai bun copiilor mei și vreau să fiu implicat în viața și în educația copiilor mei.

Claudia a locuit la București de 10-15 ani, eu am avut discuția asta cu ea de 2-3 ani de zile. I-am zis, băi femeie, alege-ți la București o casă de 200.000 de euro, ți-o mobilez, ți-o aranjez, îți plătesc bone, școlile la copii, îți iau mașină, îți dau niște bani”, a mai spus Gabi Bădălău pentru sursa citată.

Cât despre Claudia, se pare că aceasta își face propriile planuri, fără să-l mai includă pe fostul soț. Recent, după o vizită cu copiii la Vâlcea, vedeta a anunțat că intenționează să-și cumpere o casă acolo, una de vacanță.

Vezi și E oficial! După 3 ani de scandaluri și insulte, Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au divorțat! Primele declarații ale celor doi. Artista tot nu se oprește cu acuzațiile!

Citește și:

Marian Vanghelie și Oana Mizil s-au despărțit: „Și așa nu eram căsătoriți”

Cine e iubita lui The Motans. Juratul de la „Vocea României” este tare îndrăgostit: „Bianca este insula mea”