Vedeta a făcut investiția chiar în România, la malul mării, ea dorindu-și ca băieții ei să crească într-un mediu frumos, curat. În plus, sunt aceleași locuri unde a copilărit și ea.

Conform Antena Stars, casa ar fi fost cumpărată doar de Claudia Pătrășcanu, ea fiind cea care a plătit suma în totalitate, fără a cere ajutor de la cineva. Mai mult decât atât, se pare că banii sunt din concerte, semn că vedetei îi merge bine și e mai căutată ca oricând.

Și-a angajat designeri care să-i decoreze casa

Claudia Pătrășcanu radiază de fericire după marele pas pe care l-a făcut în viața ei. Frumoasa vedetă a cumpărat o casă la cheie, iar acum trebuie să o transforme în cămin.

Acum, trebuie să să se ocupe de decor, dar a preferat să apeleze la sfatul specialiștilor. Concret, ea a angajat designeri de interior, ca să se asigure că locuința va fi una de poveste.

Din ce trăiește Claudia Pătrășcanu după despărțirea de Gabi Bădălău

Multă lume se întreabă cum e viața Claudiei Pătrășcanu după despărțirea de Gabi Bădălău, tatăl celor doi băieți ai ei, și din ce se întreține aceasta.

SE pare că artista o duce bine. Atât de bine încât a refuzat mai multe oferte din partea televiziunilor, după cum chiar ea a declarat. Nu trăiește în puf, dar după multe vreme se simte în sfârșit liniștită.

Claudia Pătrășcanu s-a despărțit de Gabi Bădălău în urmă cu câțiva ani, dar încă nu a finalizat divorțul. Cei doi micuți se află în grija ei, la Constanța.

Ea a povestit într-un interviu pentru click.ro cum este viața ei de zi cu zi, cât de încărcat are programul și cum se descurcă cu cei doi micuți.

”Nu aș mai da Constanța pe nimic”

Artista spune că se simte foarte bine și este liniștită: „Mă descurc excelent și îmi este foarte bine. La momentul acesta pot să spun cu convingere că sunt bine, sunt liniștită și nu aș mai da Constanța pe nimic.

Copiii au crescut, ne vedem de activități. Nicholas, băiatul cel mic este în grupa mijlocie, iar Gabi este în clasa zero. Face meditație la engleză și română, mă preocupă să fie pregătit, să știe să vorbească, să se exprime.

M-am apucat de un curs de limba engleză, o să fac și unul de pian. De ce engleză? Pentru că vreau să stăpânesc perfect engleza, să pot să îmi ajut copiii.

Zilele mele sunt aglomerate, ca ale oricărei mame până la urmă. Dimineața sunt în picioare la ora 6, pregătesc băieții de școală, merg la sală, apoi fac piața, mâncare, mă ocup de conținutul pentru site-ul meu cu haine, mai dau câte o fugă la București unde mă întâlnesc cu prieteni, merg la emisiuni.

Duc copiii la activități, îi duc acasă. Mă culc la 9.30 seara, o dată cu copiii, pot să spun că sunt full”.

Astfel, atrista a explicat și din ce trăiește: cântat, mai cu seamă că se redeschid concertele, și vânzările de haine.

Vedeta are un program încărcat și muncește foarte mult, având deja programate pentru anul acesta multe evenimente. I s-a propus chiar să lucreze și televiziune, însă a fost nevoită să refuze din cauza programului încărcat, dar și din cauza distanței, ea locuind la Constanța, iar emisiunile fiind la București.

„Am aproape 20 de concerte pentru 2022, cu tot cu cele de anul trecut. Melodia mea pentru miri a fost extrem de apreciată și este pe val și anul acesta. Lucrez la un proiect cu taraf, mai ales că acum, după pandemie, se deschid toate porțile. Anul trecut a fost ok, anul acesta va fi și mai bun.

Mi s-au propus foarte multe colaborări în TV, dar distanța m-a făcut să nu accept. Merg înainte cu businessul meu cu haine, cu concertele, dar și cu activitatea mea de mamă. Nici nu îmi mai ajunge timpul pentru altceva.

Sunt mulțumită, sunt sănătoasă, liniștită, copiii mei sunt la fel și asta contează cel mai mult pentru ca eu să mă pot considera o femeie fericită”, a mai spus artista.

Vezi și Claudia Pătrășcanu, imagini rare cu cei doi copii ai săi și ai lui Gabi Bădălău. Cum arată micuții care asistă neputincioși la divorțul cu scandal al părinților

Citește și:

Cum mai arată și cu ce se mai ocupă Dan Bordeianu. E de nerecunoscut! ”Mâine nu știu ce o să fac”

Laurențiu Cazan, despre relația pe care a avut-o cu Christina Aguilera, la Cerbul de Aur: „Mulți și-au bătut joc de ea”