„Oricât de mult rău aș primi în viața asta, tot o să iubesc oamenii, o să iubesc viața și o să o iau ca atare, pentru că Dumnezeu ți le dă pe toate cu un scop. Și atunci, o să-i iubesc pe oameni așa cum sunt și el. Și pe tatăl copiilor mei o să-l iubesc și o să-l respect așa cum e el, ca om. Pe oameni nu poți să-i schimb, nu ai cum, omul se schimbă doar dacă vrea el”, a declarat Claudia.

„E o perioadă dificilă pentur mine din punct de vedere sentimental, dar copiii îmi dau forță, îmi dau putere. Am un psihic foarte bun, lucrez foarte mult cu psihicul meu și încerc să mă detașez. Mă gândesc la cei mici, îmi ocup timpul cu ei, cu muzică. Nu mă așteptam și nu mă gândeam vreodată. Atunci când te căsătorești nu te gândești că o să divorțezi și că o să se termine, dar viața este imprevizibilă. Încerc să mă redresez și să mă pun pe picioare. Eu cred în Dumnezeu, că El așază lucrurile ușor, ușor, trebuie să ai răbdare. Nu este deloc ușor, un divorț clar este dureros. Când există copii, nu știi ce să le explici, trebuie să înveți, să studiezi un pic, să mai citește”, a mărturisit artista.

„Am simțit nevoia să stau o perioadă eu cu mine. Să stau cu mine,  să mă liniștesc, cu copiii. Să mi le pun în ordine pe toate. La un moment dat, o să vorbesc, dar deocamdată simt că nu este nevoie. Mesajul ăla nu l-am scris întâmplător, așa am simțit. Încă nu s-a finalizat divorțul, suntem la început”, a mai spus Claudia.

Citește și: Claudia Pătrășcanu a părăsit căminul conjugal. Unde locuiește artista și ce se întâmplă cu cei doi copii ai ei și a lui Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu vrea să-și crească copiii împreună cu soțului ei

Fosta colegă a Andreei Bănică a mărturisit că și-a șters din minte cei trei ani de căsnicie, dar e recunoscătoare că a rămas cu doi copii frumoși și sănătoși. „Am uitat, efectiv am uitat, mi s-a pus așa ca un văl pe fața mea și aș descrie doar doi copii absolut superbi, atât de sănătoși, minunați, înțelepți, și plin de viață. Și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acești copii minunați. Mulțumim, de fapt, spun mulțumim și în numele lui Gabi”, a precizat Claudia.

„Accept orice, dar detest minciuna. Sunt copiii noștri și până la urma urmei nu i-am făcut singură. Sunt copiii noștri și vrem să ne bucurăm împreună de ei, asta a fost ideea. Trebuie să ne înțelegem pentru binele lor. Chiar dacă trecem printr-un divorț, cumva pentru copii, pentru că există ei și ei nu au nicio vină pentru cele întâmplate în familie, nici nu știu, pentru că încercăm să ascundem, să mușamalizăm cât putem, să-i ferim, pentru copii trebuie să mergem mână în mână și să ne unim forțele”, a mai adăugat artista.

Claudia recunoaște că a greșit și ea în căsnicie, pentru că nu este un om perfect. Ea susține că a greșit că a o fost prea bună și a crezut prea mult în ce nu trebuie să creadă. A fost prea blândă, de dragul copiilor, și a tolerat prea mult.  „Chiar și când ți se umple paharul, parcă mai încerci pentru că sunt copiii, te gândești la ei, și vrei să le oferi un drum mai bun împreună cu celălalt părinte, pentru că copiii îi fac doi oameni, femeie-bărbat,  nu i-am făcut singură. Dar când vezi că nu mai merge și nu mai merge decât copiii să trăiască în stres și în disconfort, e mai bine cumva să separi drumurile.La un moment dat, copiii cresc și spun că am văzut cazuri: Dar ce ai stat mamă sau Tată, de ce n-ai pus punct. Acum într-o relație nu doar bărbatul greșește, sunt și femei care greșesc. Ca și cu înșelatul. Cu cine înșală bărbații? Cu femeile, că doar nu o înșela singur”, a mai povestit Claudia.

 

„Eu m-am măritat din dragoste. Eu l-am iubit pe tatăl copiilor, am avut sentimente. Eu îl respect și l-am respectat întotdeauna și oricâte mi-ar fi făcut și oricâte mi-ar face, îl respect pentru că este tatăl copiilor mei. Am preferat să am o perioadă de liniște eu cu mine și cu copiii, să meditez și să mă liniștesc, și acum într-adevăr Dumnezeu mi-a dat liniște și pot să fac lucrurile ușor”, a dezvăluit Claudia.

 

„Rutina nu este un motiv pentru a de detașa de familie, de soție, de copii. Dacă ți-ai dorit copii, sunt bineveniți, sunt acolo, trebuie să ne ocupîm de ei, ca mamă, ca tată, fiecare are un rol. Unii poate vor mai mult de atât.  Mă gândesc că tatăl copiilor mei și-a dorit mai mult de atât, dar nu știu ce și-a dorit. Mă gândesc ce poți să-ți dorești mai mult de la viața asta decât o familie. Să stai la o masă cu cei doi copii ai tăi și cu soțul, soția ta, la o masă, la un mic dejun. Mai mult de atât ce să-ți dorești, să bați câmpii prin oraș, distracții, anturaje, și astea la un moment dat o limită. Mă gândeam că poate Gabi nu le-a avut înainte aceste nebunii, dar le-a avut, știe toată lumea”, a mai povestit Claudia.

„Încă îmi doresc ca eu și tatăl copiilor mei să ne înțelegem și să fim împreună furmos și civilizat până la sfârșitul vieții noastre pentru acești doi copii. Eu dintotdeauna  mi-am dorit un divorț amiabil, civilizat și frumos tocmai pentru acești doi copii frumoși pe care  îi avem, pentru ca ie să nu simtă nimic. Mi-am dorit un divorț civilizat, dar nu s-a putut.  Și nu știu de ce, dar nu s-a putut. Eu am fost și sunt o familistă convinsă. (…)Eu îmi doresc ca cei doi copii ai mei să aibă și tată și mamă. Eu nu vreau ca acești copii să simtă că nu au mamă sau tată, fiecare are un rol în viața copiilor. noi trebuie să fim uniți. L-am rugat pe Gabi să fim împreună și la bine și la rău de dragul acestor copii. I-am zis că mi-aș dori ca pe viitor să ne vedem toți la o masă mare, chiar dacă el își face altă familie. (…)Poate nu am fost unul pentrualtul, se mai întâmplă. Dar de dragul copiilor trebuie să facem orice.”, a mai spus Claudia

Frumoasa artistă a povestit că ruptura dintre ei a fost foarte dureroasă și nu poate descrie în cuvinte tot ce a simțit. A simțit că pentru ea a fost ca o traumă. „Am ales drumul asta și nu vreau să mă mai uit înapoi. Simt nevoia de liniște. Vreau să am liniște și să nu mai plâng”, a mai mărturisit aceasta.

Claudia a povestit că mama ei a reacționat foarte bine când a aflat că divorțează și i-a spus să aibă răbdare. „Mi-a zis răbdare, mamă. Răbdare și fii bună și Dumnezeu va decide”, a adugat ea.

Citește și: