Artista  a primit o veste extrem de bună din partea magistraţilor de la Judecătoria Bolintin Vale, potrivit Antena Stars.  Deși Claudia a vrut un divorț amiabil, ea nu a reușit să se înțeleagă cu spțul ei. Astfel, ea a fost cea care a depus actele de divorț, cerând în instanță custodia celor doi copii ai lor, dar şi împărţirea bunurilor comune.

Din fericire pentru artistă, magistraţii judecatoriei Bolintin Vale au dat o decizie provizorie, în dosarul care priveşte custodia celor doi copii. Se pare că Gabriel (5 ani) şi Nicolas (3 ani) vor sta în Constanţa cu mama lor, iar tatăl lor va urma să petreacă două weekend-uri pe lună alături de acesta. Cu toate acestea, Claudia Pătrăşcanu nu s-a arătat mulţumită de decizia luată de judecători.

”Stabileşte locuinţa minorilor Bădălău Gabriel Alexandru şi Bădălău Nicolas Mihai la mamă, respectiv în Agigea, Constanţa. (…)”Stabileşte următorul program: primul şi al treilea weekend din fiecare lună, de vineri ora 17.30 până duminică la ora 18.00, la domiciliul reclamantului din Bolintin Vale, jud. Giurgiu, minorii urmând a fi aduşi la domiciliul pârâtei-reclamante din Agigea, cel mai târziu duminică la ora 18.00.” se arată pe portalul judecătoriei.

Claudia Pătrășcanu și-a dorit un divorț amiabil, dar nu ns-a putut

Claudia Pătrăşcanu a fost cea care a decis să facă pasul decisiv, în separarea de Gabi Pătrăşcanu. Câteva dintre motivele sale au fost violenţa şi infidelitatea soţului, iar timp de un an a fost victima acestuia, motiv pentru care nu a mai existat cale de întoarcere.

„Încă îmi doresc ca eu și tatăl copiilor mei să ne înțelegem și să fim împreună frumos și civilizat până la sfârșitul vieții noastre pentru acești doi copii. Eu dintotdeauna  mi-am dorit un divorț amiabil, civilizat și frumos tocmai pentru acești doi copii frumoși pe care  îi avem, pentru ca ei să nu simtă nimic. Mi-am dorit un divorț civilizat, dar nu s-a putut.  Și nu știu de ce, dar nu s-a putut. Eu am fost și sunt o familistă convinsă. (…)Eu îmi doresc ca cei doi copii ai mei să aibă și tată și mamă. Eu nu vreau ca acești copii să simtă că nu au mamă sau tată, fiecare are un rol în viața copiilor. noi trebuie să fim uniți. L-am rugat pe Gabi să fim împreună și la bine și la rău de dragul acestor copii. I-am zis că mi-aș dori ca pe viitor să ne vedem toți la o masă mare, chiar dacă el își face altă familie. (…)Poate nu am fost unul pentru altul, se mai întâmplă”, a mai spus Claudia

Frumoasa artistă a povestit că ruptura dintre ei a fost foarte dureroasă și nu poate descrie în cuvinte tot ce a simțit. A simțit că pentru ea a fost ca o traumă. „Am ales drumul asta și nu vreau să mă mai uit înapoi. Simt nevoia de liniște. Vreau să am liniște și să nu mai plâng’, a mai mărturisit aceasta.

Claudia și Gabi Bădălău au devenit pentru prima dată părinții unui băiețel, pe 25 noiembrie 2014, iar în mai 2016 s-au căsătorit.