Pe pagina sa de Instagram, cântăreața a publicat o fotografie cu ea, alături de un mesaj tranșant, în care le-a spus fanilor că tot ceea ce o interesează pe ea, în aceste momente, este strict legat de cei doi copii pe care îi are cu Gabi Bădălău.

De asemenea, artista a punctat faptul că fostul ei soț nu prea are timp pentru copii, motiv pentru care ea se implică înzecit.

„Nu contează câta lume crede in povestea mea, nu vreau mila nimănui, nici ajutorul financiar al nimănui, nici sa văd oameni care-și dau cu părerea când nimeni nu știe ce am trăit eu in toți acești ani de căsnicie, dar atata timp cât am doua picioare, doua mâini, coloana vertebrală, demnitate și iubire necondiționată ptr copiii mei, pot face orice singura pentru ei, exact cum am făcut și pana acum.

O fi el Gabi Badalau, dar eu sunt Claudia Patrascanu, mama copiilor lui ptr care eu lupt. Lupt ptr educația lor, ptr drepturile lor si pentru ca ei sa crească lângă mama, caci “tatal” ați văzut cât timp are el ptr ei?!”, a scris Claudia Pătrășcanu, pe Instagram.

Claudia Pătrășcanu le-a mărturisit fanilor săi că este alături de mamele singure, abuzate sau aruncate în stradă, iar acestea au parte de tot sprijinul ei. Subtil, dar fără rețineri, Claudia Pătrășcanu a lansat un nou atac dur la adresa lui Gabi Bădălău.

View this post on Instagram

A post shared by Claudia Patrascanu (@claudia_patrascanu)

„Sprijin toate mamele singure, mame aruncate in strada, abuzate emoțional, batjocorite, mame care dau viața unor copii trimiși de Dumnezeu. Sunt și tati care stiu sa și facă rolul acesta foarte bine, tati impecabili, tati responsabili…. si ca sa-l citez pe GB cu adevărat….. caci șmecheria nu sta in a-ți neglija familia, copiii, a-i batjocori, ci sta in alte lucruri.

Gabi Badalau….. un șmecher adevărat, caci tot spui ca tu ești șmecher și marele milionar, nu face niciodată in viața asta ceea ce tu ai făcut propriilor tai copii ptr a te răzbuna pe mine, mama lor! Nu stiu ce va decide instanța, dar stiu ca, copiii noștri, “șmechere”, vor fi mândri de mine!”, a mai scris artista.

Vezi și E oficial! Bianca Drăgușanu a dat vestea: „Trăiesc cea mai frumoasa perioadă a vieții mele…”

Citește și:

E oficial! Bianca Drăgușanu a dat vestea: „Trăiesc cea mai frumoasa perioadă a vieții mele…”

Vedeta a aflat sexul bebelușului în a șaptea lună de sarcină, deși nu voia: ”Am cedat insistențelor celor din jur, mai ales ale părinților…”