Vedeta a abordat acest subiect recent. Iată ce le-a transmis ea fanilor, conform Antena Stars: ”De ce să nu pui punct frumos și să o iei de la capăt cu altcineva? Pentru că nu suntem nici singurii și nici primii. Îmi doresc din toată inima să se termine acest proces de divorț.

Îmi doresc din suflet ca tatăl sau tații să realizeze o dată pentru totdeauna că în viața aceasta este foarte importantă mama. Tatăl își vede de viața lui, eu, ca mama, prețuindu-mi atât de mult copiii, mă gândesc cum să le fie mai bine”.

De mai bine de un an și jumătate, vedeta se luptă în tribunale cu fostul soț pentru custodia copiilor, iar bătălia nu pare să se apropie de final. Dar mariajul și relația cu Gabi Bădălău s-au încheiat, fără șansă de împăcare. Așa că vedeta se poate gândi, cel puțin teoretic, la o nouă relație.

”Să știți că am admiratori. Am, de ce să neg? Oameni frumoși, bărbați frumoși, drăguți, dar știți cum e, la început toate sunt frumoase, lapte și miere. Acum, trecând prin această experiență sunt mult mai atentă”, a spus ea, cu vorbele omului care a trecut prin ce era mai rău și acum ”suflă și în iaurt”.

”Vreau să ies din această căsnicie cu demnitate. Fiind un om foarte credincios, nu vreau să greșesc cumva și nu vreau să se interpreteze greșit. Am dreptul la viață și eu, bineînțeles, ca orice om, dar în momentul în care voi face un prim pas, să ies la un ceai cu cineva, cumva o să se afle.

În momentul de față nu sunt pregătită și nici deschisă pentru o nouă relație. De 2 ani sunt singură. Nu sunt pregătită pentru nimeni. Simt nevoia să îmi văd de viața mea, simt nevoia să mă refac și apoi ce va vrea Dumnezeu. Nu o să rămân singură, sunt tânără și plină de viață și îmi doresc lângă mine un om minunat”, a mai adăugat plină de speranță Claudia Pătrășcanu.

Vezi și Suma uriașă pe care Claudia Pătrășcanu o cere de la Gabi Bădălău. Reacția artistei după ce el a făcut publice actele de mediere

Citește și:

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, în lacrimi, la TV, după despărțire. Ce și-au avut de spus cei doi

Emoții mari! Nikita a ajuns de urgență la spital. Ce s-a întâmplat cu vedeta