Cântăreața a făcut recent declarații emoționante despre iubire, despre fericire și despre faptul că vrea să facă din nou pasul cel mare. Artista încă mai crede în dragoste și în căsătorie și are în plan să devină mamă din nou.

La patru ani de la separarea de fostul ei partener de viață, tatăl celor doi copii pe care Claudia Pătrășcanu îi are, cântăreața a vorbit despre viața ei sentimentală. Cu toate că acești ani au fost grei pentru artistă, iată că acum e pregătită din nou să fie fericită și deja se bucură din plin de o perioadă frumoasă a vieții sale.

Deși e mamă singură acum, nu și-a pierdut speranța. Artista încearcă să le facă pe plac băieților săi, Gabriel (8 ani) și Nicolas (6 ani), li s-a dedicat în totalitate lor și tocmai ce i-a dus într-o frumoasă vacanță în Germania, acolo unde toți trei s-au distrat de minune.

”Încă mai cred în căsătorie și cred că mai încerc încă o dată!”

Cântăreața a început să se gândească, totuși, de o bună perioadă, și la ea, ajungând a concluzia că ar fi cazul să se îndrăgostească din nou. E pregătită să riște, din nou, totul.

„După o despărțire, după o dezamăgire, îți șoptești: „Gata! Mi-a ajuns!” Nu mai vreau să mă îndrăgostesc, nu mai vreau să mă căsătoresc, nu mai vreau nimic complicat. Mi-e bine așa!”.  Și îți urmezi planurile, până la un moment dat, când simți pe pielea ta că te vindeci. Și întâlnești pe cineva care te face să crezi din nou în iubire, într-un nou început. 

Îți este teamă, dar încerci…și riști…din nou. Pentru că știi că există două variante: să pierzi sau să câștigi. Până la urmă, cam asta e în viață. Indiferent de situație.

Uneori pierzi, alteori câștigi…însă și când pierzi, parcă ai ceva de câștigat. Câștigi o lecție de viață…care contribuie la formarea ta ca om, la maturizarea ta. 

Mi-am dat seama că…încă mai cred în căsătorie și cred că mai încerc încă o dată!”, a mărturisit artista într-un mesaj publicat pe rețelele sociale, semn că ori e îndrăgostită deja, ori își dorește ca acest lucru să se întâmple.

rtista-are-44-de-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

Artista de 44 de ani și-a nunanțat declarațiile, povestind pe larg pe acest subiect pentru Spynews.

”Am spus că încă mai cred în iubire, în oameni, în cuvinte, în ochii oamenilor, în te iubesc, în îmbrățișări care îți oferă căldură.

Eu o să fiu rezervată din acest punct de vedere, nu vreau să dau detalii din viața mea personală, eu am zis un lucru, că și dacă ar apărea cineva, nu aș încerca să expun, aș încerca să-mi țin relația cât mai rezervată. Nu că aș ascunde, că nu am cum să nu mă afișez cu el, dar eu nu aș vrea să fiu cea care expune, pentru că s-a întâmplat să-mi expun relațiile, să mi se ceară, dar eu acum cred în altfel de iubire, în chimie, în emoție.

Un bărbat adevărat nu își va dori deloc să fie expus și nu va cere asta”, a spus Claudia Pătrășcanu pentru sursa citată.

Nici nu a divorțat încă de Gabi Bădălău, dar se vede deja mireasă! Cea mai recentă postare a Claudiei Pătrășcanu a lăsat pe toată lumea cu gura căscată!

Cântăreața a vorbit cu emoție și de cum își dorește să arate întâlnirea cu bărbatul visurilor sale.

”Vreau ca atunci când merg la întâlnire cu acel bărbat să aștept să-l văd cu drag, nu să-mi fac griji cu ce mă îmbrac. Dacă simt că el mă place la aceeași intensitate, atunci e o chimie și e greu în zilele noastre să mai găsești această chimie, vibrația aceea. E mult ce vreau eu, dar nu cred că e imposibil, știu că nu e imposibil”, a mai spus ea.

Pentru că a trecut printr-un mariaj care a fost foarte mediatizat în ultimii ani ca urmare a destrămării acestuia, Claudia Pătrășcanu spune că a învățat multe din ce a greșit și acum nu mai vrea ca în relațiile viitoare să se mai repete.

”Mi se pare cel mai ok așa, așa cred eu că e bine, eu am și copiii care au crescut, sunt mai rezervată, am învățat foarte mult în ultima vreme din ce a fost greșit, nu vreau să se mai repete. Nici nu vreau să mă feresc, las lucrurile să vină așa de la sine, dar eu încă mai cred în iubire, căsătorie, de ce nu.

Când ești supărat și ți se întâmplă lucruri urâte zici că nu mai vrei, nu mai crezi, dar când lucrurile se așază și te vindeci, atunci se schimbă situația”, a mai spus ea.

Pregătită să fie mamă din nou. Copiii i-au cerut asta

Claudia Pătrășcanu e fericită atunci când vede că și cei mici, la rândul lor, sunt bucuroși și cu zâmbetul pe buze. Artista spune că e foarte important ca cei mici să o înțeleagă și să o încurajeze. Cântăreața mărturisește că a primit binecuvântarea din partea copiilor ei și doar ce vor ei contează.

”Eu sunt foarte fericită că am crescut și cresc doi copii atât de buni, încât pentru mine ceea ce gândesc, ce simt și ce își doresc ei contează foarte mult. Dacă cei mici își doresc pentru mine să fiu fericită, să mă recăsătoresc, să le mai fac un frățior sau o surioară, pentru mine asta spune mult.

Copiii mei vor să mă facă fericită, nu vor să mă vadă singură, nu contează ce spune x, y, ei contează. Dacă copiii mei mi-au dat binecuvântarea lor, atunci pentru mine e totul.

Dacă eu sunt fericită și ei sunt fericiți, totul e de la Dumnezeu. Dumnezeu lucrează prin mintea oamenilor, prin sufletul lor și așa mi-a dat mie puterea Dumnezeu să-i cresc și uite că astăzi de exemplu ei își doresc să mă recăsătoresc, să fiu fericită, să avem o familie”, a mai spus Claudia Pătrășcanu pentru Spynews.ro.

Artista a mai spus că cei mici vor foarte mult să mai vină un membru în familia lor, să mai aibă un frățior cu care să se joace, pe care să-l îngrijească și de care să aibă grijă.

Gabi Bădălău, despre ”virgina” Claudia Pătrășcanu și adevăratul motiv pentru care nu vrea să se mute în București: ”Are pe cineva, unu’ însurat”

”Cel mic mai face glumițe și zice că îmi pune un inel pe deget și mă căsătoresc”

Claudia Pătrășcanu precizează că toate lucrurile se întâmplă atunci când vrea Dumnezeu, iar dacă Dumnezeu dorește să se întâmple asta, atunci ea primește acest dar cu brațele deschise.

”Ei vor un frățior, își doresc foarte mult, mai vor un bebeluș. Ei sunt atât de buni și doritori, au zis că ei vor să-l hrănească, să aibă grijă de el, mi-au zis că ei vor să mă căsătoresc și tot timpul cel mic mai face glumițe și zice că îmi pune un inel pe deget și mă căsătoresc.

Cred că așa mă văd ei, așa își doresc și le-am explicat că pentru orice întâmplare a vieții există un moment și să avem răbdare că poate se întâmplă sau nu, deocamdată nu e momentul, dar cine știe. Dacă am binecuvântarea lor putem să cântăm și ”ia-ți mireasă ziua bună”, a mai zis Claudia Pătrășcanu.

La începutul acestui an, în mediul online, Claudia Pătrășcanu a făcut un anunț care i-a luat prin surprindere pe fanii săi, spunând că și-ar mai dori un copil, pentru că cei doi băieți ai săi ar mai vrea, în mod special, un frățior.

„Anul acesta, eu am uitat să-mi pun dorințe, dar copiii mei au făcut-o pentru mine. Știu doar că am câteva obiective de atins, că voi ajunge exact unde mi-am propus și asta pentru că pot.(…) Dacă dorința copiilor mei este de a avea un frățior, intuiția mea este că se poate, dar tot cu Voia Domnului”, scria artista pe rețelele de socializare.

Claudia Pătrășcanu vrea să rămână însărcinată în 2023. Artista vorbește deja despre un frățior pentru băieții ei: „Cu voia Domnului”

„Mi-aș dori un om bun lângă mine, cu suflet, responsabil. Să îmi fie alături și să fie cel mai bun prieten al copiilor mei”, mai spunea, la momentul respectiv, cântăreața.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au divorțat în toamna anului trecut, după un lung proces care a durat 4 ani. Fostul soț al artistei se iubește acum cu Bianca Drăgușanu.

Vezi și Claudia Pătrășcanu, mesaj cu subînțeles de Ziua Bărbaților

Citește și:

Petrică Vița a murit! Artistul, despre a cărui boală s-a aflat zilele trecute, era de 6 ani diagnosticat cu cancer. Când va fi înmormântat – UPDATE

Ce au făcut la examene copiii vedetelor. Gemenele lui Mihai Morar, note excepționale la Evaluarea Națională: „Munca lor, cinstea lor, voința lor”