Pare că nu mai are niciun gând să se împace cu tatăl copiilor, ba chiar a luat o decizie importantă în ceea ce priveşte viaţa ei. Vrea să stea cât mai departe de soțul infidel, fapt pentru care și-a luat copiii și a plecat la mama ei, potrivit Antena Stars. Ce-i drept, locuința din Constanța a reamenajat-o în timpul mariajului cu Gabi Bădălău, dar consideră că este un cămin potrivit pentru moment, pentru creșterea celor doi băieți ai lor.

Claudia Pătrășcanu încearcă să-și revină după despărțirea de soțul ei, Gabi Bădălău, tatăl celor doi copii ai ei. Artista a recunoscut că a decis să divorțeze după ce partenerul ei de viață i-a fost infidel și a abuzat-o verbal și emoțional. Mai mult, ea vrea să se dedice din nou carierei ei și a anunțat că va lansa o nouă melodie.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au căsători în mai 2016

„M-am trezit in zori și mi am spus: Un om special nu îl recunoști după chip,ci după suflet… cel fără suflet,nu are scrupule,nu are conștiința și nu se iubește nici măcar pe el…. cel cu suflet,cel bun,este întotdeauna frumos din cap pana-n picioare! Nu înceta niciodată sa crezi și sa speri și oricâte probleme ai avea,Dumnezeu nu te lasă…. îți va trimite suficientă forța peste a trece peste tot. Te uiti in ochii copiilor și vezi VIATA! Nu uita sa te rogi in fiecare zi pentru ca nici D-zeu nu uita sa te trezească in fiecare dimineața.Nu lasa răutățile sau zgomotul celorlalți sa sugrume vocea ta interioară,îngrijește-ți mai mult sufletul decât trupul pentru că doar sufletul este veșnic,  ci nu trupul!Aminteste-ți ca te-ai născut ca să trăiești frumos,liniștit,fără lacrimi și durere,fără oameni care nu te respecta și nu cunoaște sentimentul de iubire. Dacă vreodată te intrebi de ce D-zeu te face să treci prin lucruri grele,este pentru că El știe că vei reuși! Fruntea sus,curaj mult,zambetul pe buze și nu uita niciodata cine ești,sa nu lași oamenii sa te transforme. Trăiește frumos,caută sa însemni ceva bun și ia o de la început,ori de câte ori va trebui! Sunt multe femei care se vor regăsi in piesa pe care o voi lansa curând așa ca toate trăirile mele vor fi cântate chiar de mine! Am început cu primul vers și termin așa: Am învățat sa dansez cu durerea!”, a scris Claudia pe contul ei de facebook.

Fosta membră a trupei „Sexxy”  părea să aibă o viață fericită lângă Gabi Bădălău, cu care s-a căsătorit în urmă cu trei. Cei doi au împreună doi copii frumoși, însă fosta colegă a Andreei Bănică a recunoscut  la începutul lunii august că lucrurile nu sunt deloc roz între ei, așa cum părea, ci din contră, ea este foarte nefericită.

Claudia și Gabi Bădălău au devenit pentru prima dată părinții unui băiețel, pe 25 noiembrie 2014, iar în mai 2016 s-au căsătorit.

Citește și: