Scandalurile cu Gabi Bădălău, divorțul, o traumă în sine, faptul că a reînvățat să trăiască singură și tot singură să aibă grijă de doi copii au încercat-o greu pe artistă.

Simțea că se afundă în gânduri negre, iar exact atunci când credea că nu mai poate ieși la suprafață, Claudia Pătrășcanu a întâlnit pe cineva care avea să-i schimbe viața. Vedeta a povestit cum un duhovnic a învațat-o să privească lucrurile diferit.

Divorțul a pus mare presiune pe artistă

În contextul procesului de divorț, cântăreța a fost sfătuită și ajutată de duhovnic, pentru a putea trece mai ușor peste această perioadă. Claudia Pătrășcanu a omul lui Dumnezeu i-a schimbat viața în bine.

Vedeta a povestestit fanilor că datorită acestuia a reușit să vadă lucrurile diferit și acum poate să întâmpine altfel diferitele situații.

„Întâmpină problemele cu blândețe, nu dispera. Întotdeauna se găsesc căi și soluții. Un sfat pe care l-am primit de la duhovnicul meu.

Într-o zi vă voi vorbi despre această persoană care m-a ajutat să primesc întâmplările vieții așa cum vin, dar să le accept cu blândețe, rugăciune, înțelepciune, răbdare și căi de rezolvare”, a fost mesajul postat de Claudia Pătrășcanu pe InstaStory.  

A crezut că era dragoste adevărată, dar era una toxică

Artista nu a ezitat să vorbească nici despre relația pe care a avut-o cu Bădălău. Vedeta a mărturisit că în loc de o relație frumoasă de iubire, a trăit o relație toxică. De asemenea, cântăreața este acum împăcată cu situația în care se află și speră ca lucrurile să fie din ce în ce mai bune.

„Nimic nu este roz, impecabil, perfect. ?Nimic nu este simplu, dar nici greu. Asta dacă crezi in schimbarea ta.? Nimeni nu este fericit pe deplin.

Unora li se pare doar ca trăiesc fericirea deplina, unii stau in relații toxice crezând ca aceea este iubirea adevarata (am trăit și eu asta?), unii fac rău pentru ca se hrănesc cu asta și cred ca vor primi bine la schimb, dar…..unii nu înțeleg multe și asta pentru că nu caută în ei răspunsuri și rezolvări”, a scris aceasta, în cadrul postării.  

Claudia Pătrășcanu a vorbit și despre iertare. Aceasta a înțeles că indiferent de situație, trebuie acționat cu înțelepciune.

„Am învățat să-mi recunosc eșecurile, să le înțeleg și să acționez cu mai multă înțelepciune pe viitor. I-am iertat pe cei care m-au rănit, nu vreau sa schimb pe nimeni. Am ales sa fiu înconjurată de oamenii care ma susțin, care ma ajuta sa cresc și sa devin un om și mai bun.

Dacă înainte îmi hraneam mintea cu multe gânduri negative, acum îmi hrănesc mintea cu gânduri bune și senine. Așa m-am schimbat și recunosc, nu rapid, dar cu răbdare și ascultare”, a spus aceasta.

Claudia Pătrăşcanu a avut o relație cu Gabi Bădălău, însă, au decis să pună capăt mariajului după trei ani. Aceștia au împreună doi copii, iar motivul despărţirii a fost ca artista nu a mai îndurat umilinţele şi jignirile şi a luat hotărârea să-şi crească fiii departe de acesta.

Vezi și Claudia Pătrășcanu, de urgență, la spital! Motivul pentru care a lipsit de la procesul de divorț

Citește și:

Gata, după 20 de ani de concubinaj, Virgil Ianțu a făcut anunțul: se însoară! Când va avea loc nunta

Se căsătoresc, în sfârșit, după 17 ani de iubire. Au împreună o fiică