Artista face dezvăluiri neașteptate și susține că soțul ei îi trimite mesaje de amenințare, iar soacra ei îi spunea lui gabi să nu le aducă nimic copiilor când vine să îi vadă.

„Primesc foarte multe mesaje în care sunt întrebată “ cum de nu am ajuns la o înțelegere amiabilă cu tatăl copiilor mei ?! Și de ce vreau instanță?! Oameni buni … eu nu mi-am dorit niciodată un război în care să fie implicați copiii noștri!!! Tatăl lor este cel care a decis că-și doreste ca divorțul nostru să aibe loc prin instanță! De fiecare dată când ajunge de prin cluburi sau de prin vacanțele pe care și le petrece cu diverse “doamne” , îmi trimite mesaje de amenințare și intimidare… că instanța va decide în favoarea lui … mă intreb și eu , cum probabil că vă întrebați și mulți dintre voi care citiți aceste rânduri acum …“ Cum știe el deja ce va decide instanța??? “, a scris Claudia.

În plus, artista susține că în cele 10 luni de când a plecat din casa în care locuia cu soțul ei, părinții lui Gabi Bădălău nu au venit niciodată să-i vadă pe nepoții lor.

„Pentru toți cititorii mei care sunt deranjați că-mi expun problemele de familie pe rețelele de socializare și media … rog iertare, nu mi-aș fi dorit s-o fac, dar voi dezvălui tot timpul TOT pentru protecția mea și a copiilor mei, de influența și amenințările tatălui lor. Pentru soțul meu și familia lui, cale amiabila ar însemna să tac și să renunț eu la copiii mei …NICIODATA, precizez că bunicii nu i -au cautat niciodată pe copii în cele 10 luni de zile, n-au fost niciun fel de sprijin pentru noi … ba din contra, au ajuns câteva probe la mine în care bunica, mama soțului meu îi scria “ să nu vină cu nimic la copii, doar c-o jucărie de la benzinărie “. În continuare vă spun că nu am așteptări de la nimeni, mi-am achiziționat singură o mașină, m-am mutat singură înapoi în Bucuresti, am făcut singură demersurile ca și copiii să urmeze o grădiniță, mă ocup singura de activitățile pentru vârsta lor ! Amiabil, tatăl lor și-ar dori să nu participe la nicio cheltuiala pentru copiii lui … ca urmare, sa renunțe la statutul de tatăl lor , sunt pregătită oricând să nu-i mai cheme “ BĂDĂLAU”, vor avea și mama, și tată în CLAUDIA PĂTRAȘCANU și atunci nu vor mai avea nevoie de nicio pensie alimentară”, a mai precizat Claudia.

Citește și: