Claudia Pătrășcanu și-a dorit să se despartă civilizat de soțul ei, însă aceasta a mărturisit că nu s-a putut pentru că nu a reușit să se înțeleagă cu tatăl copiilor ei, Gabi Bădălău. La patru luni după anunțul că au decis să meargă pe drumuri separare, artista a lansat o nouă melodie, intitulată „Tată de duminică”, în care îi transmite un mesaj dur fostului ei soț.

„Iertarea mea nu-i de vânzare, cu banii tăi nu speli păcatele murdare. Ca orice mamă recunosc mi-e frică să te declar pierdut, dar copiii te strigă”, spune Claudia în versurile melodiei.

Frumoasa cântăreață recunoaște că despărțirea de Gabi a fost una foarte dureroasă pentru ea. Acesta a dat-o afară din casă și ea s-a mutat cu cei doi copii la mama ei, în Constanța.

„M-am trezit în zori și mi-am spus atât, e timpul fată să o iei de la început. E timpul să mergi înainte mai bine decât înapoi cu aceleași suspine. Vorbele tale mă făceau să zâmbesc, acum sunt arme ce adânc mă rănesc. Dau muzica tare în inima mea să nu maia ud în mine durerea(…) M-am trezit în zori și mi-am spus, ajunge. Ridica-te și stop, nu mai plânge. De tine depinde să mergi înainte. Nu exista nu pot, e doar la tine in minte ”, mai spune Claudia, lăsând de înțeles că încă o doare foarte tare că mariajul ei s-a destrămat.

Copiii Claudiei Pătrășcanu locuiesc cu ea la Agigea

„Sunt convinsă că se vor regăsi în ”Tată de duminică” multe femei puternice care reușesc să depășească încercările vieții. Piesa are un mesaj pozitiv care determină toate femeile singure să meargă înainte și nu trebuie să uităm că avem dreptul să fim ceea ce ne dorim! Atunci când ești mamă, nu ești niciodată singură în gândurile tale. O mamă gândește întotdeauna de două ori – o dată pentru ea și o dată pentru copii ei”, a declarat Claudia pe pagina ei de Facebook după lansarea melodiei.

Claudia a fost cea care a depus actele de divorț, cerând în instanță custodia celor doi copii ai lor, dar şi împărţirea bunurilor comune.

Din fericire, Claudia Pătrășcanu a obținut prima victorie în divorțul de Gabi Bădălău. Magistraţii judecatoriei Bolintin Vale au dat o decizie provizorie, în dosarul care priveşte custodia celor doi copii. Se pare că Gabriel (5 ani) şi Nicolas (3 ani) vor sta în Constanţa cu mama lor, iar tatăl lor va urma să petreacă două weekend-uri pe lună alături de acesta, probabi din acest motiv s-a gândit artista să pună titlul melodiei „Tată de duminică” .

‘Stabileşte locuinţa minorilor Bădălău Gabriel Alexandru şi Bădălău Nicolas Mihai la mamă, respectiv în Agigea, Constanţa. (…)’Stabileşte următorul program: primul şi al treilea weekend din fiecare lună, de vineri ora 17.30 până duminică la ora 18.00, la domiciliul reclamantului din Bolintin Vale, jud. Giurgiu, minorii urmând a fi aduşi la domiciliul pârâtei-reclamante din Agigea, cel mai târziu duminică la ora 18.00.’ se arată pe portalul judecătoriei.

Claudia și Gabi Bădălău au devenit pentru prima dată părinții unui băiețel, pe 25 noiembrie 2014, iar în mai 2016 s-au căsătorit. Căsnicia lor a durat doaar trei ani.

Citește și: