Deși este fan al acestui show și ar fi câștigat bani frumoși, ea a declinat pentru moment oferta din cauza procesului de custodie pe care-l are cu Gabi Bădălău.

“În acest moment mă gândesc serios la propunerea pe care echipa Survivor România mi-au lansat-o. Sunt o mare luptătoare, o fire puternică și chiar sportivă. Este o mare provocare pentru mine și sunt convinsă că voi reuși oriunde, oricând.

Am doi băieți minunați pentru care mi-aș fi dorit să fiu acolo anul acesta, însă cred că niciodată nu-i prea târziu pentru nimic și sigur îmi vor păstra locul când totul se va așeza în viața mea”, a anunțat solista într-o postare făcută pe contul ei de Instagram.

Claudia Pătrășcanu este o mare fană al show-ului Survivor România. Ea nu pierde nici oediție, iar favoritul ei este fotbalistul Sebastian Chitoșcă, cu care și-ar fi dorit să fie colegă în echipa Faimoșilor.

“M-a impresionat foarte tare povestea lui de viață, ceea ce întâmpină cu fratele lui și chiar am plâns. Îl susțin pentru povestea lui și nu numai, este și foarte bun pe traseu. Îmi doresc din inimă să vină în țară cu premiul cel mare, are toate șansele. Pare un om educat, competitiv, un bun prieten, știe ce înseamnă greul cu adevărat, un adevărat sportiv și merită. Are toată admirația mea, tot respectul și mă voi ruga pentru el. Atât eu, cât și oamenii care mă plac pe mine, îl susținem până la final.

Pentru mine înseamnă mult oamenii cu povești de viață, iar povestea lui m-a cutremurat. Am zis că eu chiar nu am probleme în momentul în care l-am ascultat într-un interviu”, a declarat Claudia Pătrășcanu, în exclusivitate pentru Click!.

Cât ar fi primit Claudia pătrășcanu pentru participarea la Survivor

Și Gabă Bădălău a confirmat faptul că (încă) soția lui a fost ofertată de Kanal D. Marți seară, Gabi Bădălău a anunțat, în cadrul emisiunii “Xtra Night Show“, de la Antena Stars, că aceasta ar vrea să accepte oferta venită din partea celor de la “Survivor România”.

Mai mult, solista ar urma să primească un onorariu uriaș, aproximativ 20.000 de euro.

Vezi și Claudia Pătrășcanu, acuzații extrem de grave la adresa lui Gabi Bădălău: „A venit sub influența substanțelor interzise”. Discuții indecente cu Bianca în fața copiilor

Citește și:

Vă mai aduceți aminte de Sopârlă de la Animal X? A plecat de ani buni în România și s-a însurat a doua oară

Momente grele pentru Elena Cârstea: Cu e probleme de sănătate se confruntă, la 58 de ani