Claudia Pătrășcanu încă suferă după despărțirea de Gabi Bădălău și recunoaște că nu și-a închipuit în niciun moment că va ajunge mamă singură. Nu credea vreodată că ar putea să treacă prin așa ceva.

După separarea de Gabi Bădălău, Claudia s-a trezit dată afară pe stradă împreună cu doi copii. Artista se află de atunci în divorț cu soțul ei. Imediat după despărțire a părăsit Capitala și s-a mutat cu cei doi băieți ai săi, Nicholas și Gabriel, la casa ei din Agigea pentru a începe o viață nouă.

La aproape jumătate de an de la despărțirea de tatăl copiilor ei, Claudia Pătrășcanu visează la un proces încheiat, la momente de liniște pentru a se putea focusa în totalitate pe creșterea celor doi băieți.

„Este un stres pentru mine faptul că mai avem înfăţişări la divorţ, e o situaţie neplăcută, dar cu răbdare, toate vin şi trec. M-am refăcut şi vreau să uit trecutul, care nu a fost tocmai spectaculos, cel puţin nu în ultima perioadă.”, a spus Claudia Pătrășcanu pentru okmagazine.ro.

Cât despre planurile pe care le are odată cu schimbarea prefixului, Claudia Pătrășcanu a ținut să precizeze că din cauza decepției amoroase suferite a încetat să își mai proiecteze dorințe de viitor și trăiește mai mult prezentul. Mai ales că turnura pe care a luat-o viața ei, odată cu despărțirea de Gabi Bădălău, a fost una traumatizantă.

„Am renunţat să-mi fac visuri, mai ales după ce am trecut prin trauma asta a despărţirii. Mă gândesc doar să fiu liniştită, sănătoasă şi să nu-mi mai forţez soarta. Sunt mai calculată, nu-mi doresc decât să am puterea să-i cresc cum se cuvine pe aceşti doi băieţi şi să-i fac doi bărbaţi super-valoroşi. Nu-mi imaginam oricum că la 40 de ani o să fiu mamă singură, dată afară din casă cu doi copii şi dezamăgită. Dar nici nu mi-a plăcut să visez pentru a nu avea dezamăgiri.”, a mai spus Claudia Pătrășcanu pentru OK.