De doi ani s-a depărțit de Gabi Bădălău, însă nu îi e ușor să se lase îmbrățișată de un alt bărbat. A trebuit să facă acest lucru, însă, de dragul artei și a jobului pe care îl are. Să nu uităm că aceasta este cântăreață. De aici câștigă și va avea nevoie de bani, odată ce va fi mamă singură.

Prin urmare, în plin scandal și divorț, Claudia Pătrășcanu s-a reîntors la ocupația ei, după un timp de pauză. A lansat o melodie, însoțită de un videoclip.

Clip în care există și niște scene siropoase, cu Claudia și aăa-zisul ei iubit. Noua piesă a artistei se numește ”Bolnavă de amor” și vorbește, evident, despre iubire.

Invitată la Antena Stars, Claudia Pătrășcanu a vorbit despre clip, inclusiv despre scenele care i-au pus ceva probleme. ”Am așteptat cu drag să filmez acest clip, am filmat într-un platou și a vrut să las senzația că mă plimb pe străzile din Italia. Acolo am cunoscut și un băiat drăguț, care încearcă să mă curteze, îmi dă flori. Se pare că iubirea învinge întotdeaua.

Eu l-am ales pe băiatul din videoclip. L-am ales pe el pentru că s-a făcut o selecție și mi s-a părut mie că ne asemănăm foarte mult. Este cunoscut în India, este manechin, are o față exotică.

Îi mulțumesc că a avut răbdare cu mine că nu mi-a fost ușor să mă las îmbrățișată după o periodă lungă de timp”, a declarat artista.

”Am sufletul deschis și sunt un om căruia îi place să iubească și să ofere iubire”

Ți pentru că a venit vorba despre dragoste, Claudia Pătrășcanu a mai spus: ”Eu pot să spun că m-am vindecat, dar am sufletul deschis și sunt un om căruia îi place să iubească și să ofere iubire. Nu mi-am închis sufletul de tot.

În momentul de față sunt singură, dar nu înseamnă că voi rămâne toată viața singură. Momentan mă gândesc doar să depășesc această perioadă grea din viața mea și mă ocup în continuare de copiii mei minunați”, a spus Claudia Pătrășcanu.

Vezi și Claudia Pătrășcanu e pe val! Cât i s-a oferit să participe la Survivor și care a fost răspunsul vedetei

Citește și:

Interviu EXCLUSIV Alexandra Dinu: ”România înseamnă acasă”

După despărțirea de Liliana Ștefan, Dan Bittman s-a întors la una din fostele lui iubiri? Imaginea care îi dă de gol