Cele mai recente postări ale artistei demonstrează nu numai că își dorește să se recăsătorească, ci și faptul că știe deja cum vrea să arate rochia de mireasă.

În mod legal, este încă soția lui Gabi Bădălău, dar Claudia Pătrășcanu visează cu ochii deschiși la ziua în care o să îmbrace din nou rochia de mireasă și o să se recăsătorească cu un alt bărbat. Asta pare a fi dorința artistei, având în vedere ce e publicat pe rețelele de socializare în urmă cu puțin timp.

Dacă după despărțirea de Gabi Bădălău nici nu voia să audă de o altă căsătorie, iată că timpul vindecă totul. Mai rămâne să apară în peisaj și Făt-Frumos. Sau, oare, a apărut deja și e modul brunetei de a transmite asta?

Claudia Pătrășcanu, pregătită să fie din nou mireasă

Cântăreața trece de la un scandal la altul cu tatăl copiilor ei, cei doi fiind adesea în dezacord cu privire la lucrurile legate de cei doi copii pe care îi au împreună. Cu toate acestea, Claudia nu și-a pierdut speranța că va veni și momentul ei să fie fericită și împlinită în dragoste.

După o perioadă în care a mărturisit că a reușit să treacă peste durerea și supărarea provocată de divorț cu ajutorul credinței, iată că artista se vede din nou mireasă. În cadrul celor mai recente postări de pe InstaStories, vedeta a inclus câteva poze în care apare o rochie de mireasă superbă. În cadrul postărilor, a inclus și un emoticon sub formă de inimă, dar și mesajul „wait for me” (n.r. așteaptă-mă), semn că este hotărâtă ca acea rochie să fie a ei cât mai curând posibil.

rochia-de-mireasa-care-i-a-cazut-cu-troncSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

De ce nu a reușit până acum să divorțeze de Gabi Bădălău

Deși au depus actele de divorț în urmă cu trei ani, Claudia Pătrășcanu șu Gabi Bădălău sunt încă soț și soție în acte, ambii susținând că celălalt este de vină pentru acest lucru.

Cele mai recente declarații pe acest subiect le-a dat artista, care a venit cu o nouă variantă a ceea ce ar putea fi, de fapt, motivul prelungirii procesului de divorț. Potrivit spuselor ei, familia afaceristului nu vrea ca el să fie liber să se recăsătorească.

„Eu știu de ce, dar nu vreau să intru în amănune. Nu știu dacă sunt orgolii sau sunt mai multe aici, ține și de familia lui Gabi. Eu cred că dumnealor nu își doresc ca el să se recăsătorească, iar atunci se ține acest proces până când nu știu… Ce pot să fac eu?”, a spus Claudia Pătrășcanu într-un interviu.

Vezi și Claudia Pătrășcanu, noi acuze la adresa lui Bădălău: „Le spune copiilor că vreau să-i bag în pușcărie sau să le iau banii” Dar nici ea nu e tocmai ușă de biserică. Iată ultima ei ispravă

Citește și:

Alin Oprea, vacanță „de urgență” cu iubita: ”Dacă nu îți plimbi tu nevasta, ți-o plimbă alții”

Detaliile ciudate ale accidentului Ioanei Năstase, când a fost aruncată de pe cal. Soția lui Ilie Năstase suspectează că cineva a vrut să o omoare: „Mi se pare ceva foarte ciudat”