Cu ocazia onomasticii celor doi băieți, mama lor, cântăreața Claudia Pătrășcanu, a postat în mediul online o serie de fotografii ci cei doi, care poartă nume de sfinți. Chiar dacă Gabriel și Mihail sunt doi copii frumoși, mama lor publică rar fotografii cu ei în mediul virtual.

Fanii au fost fericiți să vadă cât de frumos au crescut cei doi și cât de bine seamănă atât cu mama, cât și cu tatăl lor.

Claudia-Patrascanu-si-baietii-eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Claudia Pătrășcanu a publicat și un mesaj pentru aceștia, mulțumindu-le pentru fiecare zâmbet pe care i-l adresează. „Cei mai buni frați și cei mai buni copii. 🙏🏻
Va mulțumesc pentru fiecare moment pe care mi-l oferiți alături de voi și fiecare zâmbet. Veselia și puritatea voastră mă ajută să fiu un om bun și plin de speranța.
VA IUBESC, Gabriel și N. Mihail 😊❤️❤️
MIHAIL este împlinitorul dreptății Dumnezeiești, purtând în mâna dreapta sabia de foc.
GAVRIIL este călăuzitorul spre adevăr și Vestitorul ceresc, cel mai de seama al Cuvântului dumnezeiesc”, este mesajul pe care l-a scris Claudia Pătrășcanu în dreptul fotografiei.

„Bravo Clau’ , sa-ți trăiască voinicii. Admirabilă puterea ta!”, „Cei mai frumoși, tabloul perfect”, ”Sunteti minunați”, ”O mamă și doi copii minunați”, sunt câteva dintre comentariile primite de vedetă de la fani.

La începutul lunii octombrie, vedeta posta pe Instagram o serie de fotografii cu cei doi băieți ai ei, chiar de ziua ei. ”Sunt mândra de multe lucruri in viața,dar nimic nu e mai presus de a fii MAMA. Va iubesc mai baieti,in curând bărbați. 🙈

Parca ieri erau niște bebeluși plângăcioși,acum ma uit și nu mi vine a crede ce zambete au,ce ștrengari sunt,ce baieti mari și ce personalitate pot dezvolta atunci când le permiți sa o facă și când simt cu adevărat iubire și apreciere.
Sunt happy și mândra,da! Ei sunt cadoul meu imens ptr fiecare an ce vine in viața mea cu încă o cifra in plus.😊❤️”, scria ea atunci, dând de înțeles că cei doi sunt cadoul ei de fiecare an.

Divorț cu scandal și Bianca Drăgușanu

Deși divorțul Claudiei cu tatăl copiilor ei nu e finalizat, acesta are o relație cu Bianca Drăgușanu. Gurile rele spun că tocmai Bianca ar fi motivul divorțului, fapt pe care ea îl neagă însă.

”Sunt mamă singură, am copilul meu. Suntem două leoaice care ne certăm pentru nimic. Eu nu am despărțit-o pe ea de Gabi. Nu sunt motivul divorțului lor”, declara recent Bianca Drăgușanu, referindu-se la Claudia Pătrășcanu, care a atacat-o de mai multe ori în mod public. La unele atacuri și Bianca a răspuns, însă susține că regretă.

Vezi și Gabi Bădălău a încercat să se împace cu Claudia Pătrășcanu. Mama cântăreței intervine în scandal: ”Vine ca un milog”. Ce i-a spus Bădălău soacrei sale despre Bianca Drăgușanu

Citește și:

Oana Roman, mesaj către fostul soț, în văzul și auzul lumii: ”A fost cu ras și cu plâns…”

Fetița Elenei Udrea, ținută de sute de euro pentru grădiniță