Frumoasa artistă a  mărturisit că mariajul ei cu Gabi Bădălău nu a fost deloc unul așa fericit cum credea lumea, ba din contră soțul ei lipsea cu nopțile de acasă, o înșela și o abuza verbal și emoțional. Cu toate acestea, Claudia susține că și-a dorit o despărțire amiabilă să ea și Gabi să rămână prieteni de dragul copiilor ei.

 

„Încă îmi doresc ca eu și tatăl copiilor mei să ne înțelegem și să fim împreună furmos și civilizat până la sfârșitul vieții noastre pentru acești doi copii. Eu dintotdeauna  mi-am dorit un divorț amiabil, civilizat și frumos tocmai pentru acești doi copii frumoși pe care  îi avem, pentru ca eu să nu simtă nimic. Mi-am dorit un divorț civilizat, dar nu s-a putut.  Și nu știu de ce, dar nu s-a putut. Eu am fost și sunt o familistă convinsă. (…)Eu îmi doresc ca cei doi copii ai mei să aibă și tată și mamă. Eu nu vreau ca acești copii să simtă că nu au mamă sau tată, fiecare are un rol în viața copiilor. noi trebuie să fim uniți. L-am rugat pe Gabi să fim împreună și la bine și la rău de dragul acestor copii. I-am zis că mi-aș dori ca pe viitor să ne vedem toți la o masă mare, chiar dacă el își face altă familie. (…)Poate nu am fost unul pentrualtul, se mai întâmplă. Dar de dragul copiilor trebuie să facem orice’, a mai spus Claudia

Frumoasa artistă a povestit că ruptura dintre ei a fost foarte dureroasă și nu poate descrie în cuvinte tot ce a simțit. A simțit că pentru ea a fost ca o traumă. „Am ales drumul asta și nu vreau să mă mai uit înapoi. Simt nevoia de liniște. Vreau să am liniște și să nu mai plâng’, a mai mărturisit aceasta.

Însă, se pare că artista are din nou un motiv să zâmbească și lucrurile încep să se așeze pentru ea. Și-a deschis o afacere cu haine, lucrează la piese noi, s-a mutat în Constanța și își caută apartament în București, iar astăzi a mai primit o veste bună. Artista nu a dezvăluit încă despre ce e vorba, dar e posibil ca ea și soțul ei să fi ajuns la un acord în privința divorțului.

„Când viața îți arată ca ai 100 de motive să plângi,arată- i că ai 1000 de motive să zâmbești! Îmi plac veștile bune….am avut răbdare iar astăzi ma îndrept sa o primesc! Curând veți afla despre ce este vorba….acum eu am prioritate.Sa aveți o zi exact ca a mea!”, a scris Claudia.

 

Citește și: