În cadrul unui interviu oferit Antena Stars, cântăreața i-a transmis încă soțului său că, până va ajunge el în fața altarului, se va mărita ea.

Mai mult decât atât, fosta solistă a trupe Sexxy a vorbit și despre motivul pentru care nu ajung niciodată să se înțeleagă cu privire la cei doi copii pe care îi au împreună.

Claudia Pătrășcanu a dat cărțile pe față și, mai sinceră și mai directă ca niciodată, frumoasa artistă a vorbit despre situația în care se află cu Gabi Bădălău de aproximativ doi ani, dar mai ales s-a amuzat subtil pe seama căsătoriei dintre încă soțul său și celebra Bianca Drăgușanu!

Întrebată dacă Gabi Bădălău mai are sau nu sentimente pentru ea, dat fiind faptul că nu vrea să-i acorde divorțul, Claudia Pătrășcanu a preferat să fie rezervată și a declarat că cei doi copii sunt cei care știu cel mai bine acest lucru.

Fosta solistă a trupei Sexxy nu s-a putut abține și, pe această cale, i-a transmis un mesaj de toată frumusețea lui Gabi Bădălău. Cântăreața i-a spus că, până când va ajunge el în fața altarului, ea se va mărita deja.

”Cred că mă mărit eu până se însoară Bădălău, că tot zice că se însoară, se însoară. Bine, nu zice el, zice altcineva. Dar până te însori tu, măi Bădălău, cred că mă mărit eu!”, a declarat Claudia Pătrășcanu.

Claudia Pătrășcanu: ”Gabi dacă își dorea ceva, se întâmpla de atâtea ori”

Cât despre motivul pentru care cei doi încă sunt nevoiți să meargă în instanță pentru a rezolva problema legată de custodia celor mici, Claudia Pătrășcanu a ținut să precizeze că, în cazul în care Gabi Bădălău și-ar fi dorit să rezolve cu adevărat acest lucru, nu s-ar fi ajuns atât de departe, iar toată situația era deja soluționată.

”Gabi dacă își dorea ceva, se întâmpla de atâtea ori și nu mai mergeam de atâtea ori în instanța, nu e logic? El nu și-a dorit niciodată! Totul a fost de ochii publicului!

Copilul va merge la școală aici, l-am înscris la noi în Agigea, nu am vorbit cu Gabi despre asta. Nu am fost în stare noi să facem ceva, am ajuns să ne împărțim copiii prin instanță. S-au încercat totul felul de strategii din primul moment”, a mai spus frumoasa cântăreața.

Într-un alt interviu, aceasta spunea că se vede iubind din nou și chiar căsătorită.

Vezi și În plin divorț de Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu s-a reinventat. Și-a schimbat complet look-ul!

Citește și:

Cum i-a explicat Adriana Iliescu fiicei sale că nu-și va cunoaște niciodată tatăl: ”A fost dureros, a pus un milion de întrebări”

A dezvăluit că suferă de cancer în fază terminală, iar cele mai recente imagini cu el au frânt inimile tuturor. Gestul emoționant făcut de soția lui