Claudia Pătrășcanu a povestit în cadrul podcastului „În Oglindă”, realizat de Mihai Ghiță, câteva lucruri mai puțin știute din căsnicia ei de patru ani, cu Gabi Bădălău. Dacă în ultimii cinci ani toată lumea a asistat la scandalul divorțului și a custodiei celor doi băieți pe care au împreună, iată că au existat și momente frumoase între cei doi.

Claudia susține că relația s-a stricat în clipa în care părinții lui Gabi Bădălău au început să-i alimenteze acestuia conturile cu bani mulți, iar el a fost vrăjit de mirajul vieții luxoase.

„Nu ne-am întâlnit așa întâmplător, ieșisem dintr-o relație, eram singură de un an de zile, el mă tot căuta, nu avea numărul meu de telefon, dar era Facebook și cred că vreo 4 luni tot mi-a scris. Era genul căruia îi plăceau femeile cunoscute. Într-o zi, când mi-a scris, la mine era o prietenă și ea i-a răspuns în locul meu, pentru că eu, fiind de un an singură, nu voiam să mai ies, mergeam la concerte, veneam acasă, liniștită, nu mă gândeam să îmi fac o altă relație.

Iar prietena mea a zis hai, <>. După 4 luni am acceptat cumva să mă văd cu Gabi, iar prima noastră întâlnire a fost ceva de genul… ne-am plimbat cu mașina, am fost până la Ploiești. El a venit cu două prăjituri, am mâncat cu o linguriță din prăjiturile respective, apoi a doua zi am fost împreună la o mănăstire, la Ghighiu.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, prima întâlnire – în mașină, a doua – la mănăstire

Acolo s-au întâmplat niște lucruri cumva ciudate pentru mine atunci, dar care apoi au devenit reale. În momentul în care am ieșit din mănăstire l-a oprit un călugăr care i-a zis că vom rămâne împreună. Ne-a pufnit râsul și pe mine, și pe el. Am crezut că e glumă.

Ne-am văzut și a treia oară, și a patra, și a cincea și așa am început să avem o relație. El venea mai mult și locuia cu mine, la mine în apartament și mai departe s-au legat lucrurile de la sine. A fost ceva simplu între noi, ceva normal. Faptul că nu m-am dus la întâlnire cu o rochie strâmtă, decoltată, cred că pe el l-a încântat.

După puțin mai mult de trei săptămâni am rămas însărcinată, foarte rapid. Și a fost un moment în care nu trebuia să rămân însărcinată. Așa a vrut Dumnezeu. Când au început să ni se întâmple lucruri am realizat amândoi ce ne-a transmis călugărul respectiv. Eu cred că așa ne-a fost dat să fie.

Regretul meu este că în aceste momente nu am ajuns să ne înțelegem. Și eu întotdeauna mi-am dorit acest aspect. Și noi nu am reușit. Dar cred că dacă nu erau anumite persoane care să se bage în viața noastră, noi rămâneam într-o relație frumoasă, civilizată pentru copii. Dar în căsnicia noastră și în relația noastră de părinți au fost persoane care s-au băgat.

Nu și-a dorit foarte tare să mă prezinte familiei. Mi-aduc aminte că atunci când a aflat că sunt însărcinată a venit la ușa mea, fericit, m-a îmbrățișat. Am înțeles de la el că a avut o discuție cu familia, cu tatăl, iar fostul socru nu prea a fost de acord cu copilul, nu avea încredere în el, nu știu care a fost discuția. Într-un final probabil că i-a convins, iar pe 8 Martie el și-a dorit să îi cunosc familia. Am fost invitată la un restaurant, unde i-am cunoscut familia, o parte din prieteni. Familie care m-a plăcut, și eu pe dumnealor. Dar cred că undeva în sinea lor nu m-au dorit, nu pot să-ți descriu. Poate era și diferența de vârstă între noi, nu știu, dar el m-a dorit, noi ne iubeam, nu știu ce discuții au fost între ei.

Când s-a stricat relația de iubire: „Banii îți iau mințile”

El niciodată nu a avut o legătură de iubire între copil și mamă. I-a lipsit acest aspect. Tot timpul a fost cam cum a spus mama, genul cum zice mama așa fac. Mama a fost cea care a dictat pentru el, pentru sufletul lui. N-aș vrea să mai intru în detalii, pentru că am renunțat să mai vorbesc despre Gabi, despre familia lui.

Eu nu l-am luat pe Gabi pentru bani, pentru că în momentul acela era falimentat, era supărat și necăjit că nu mai avea bani. Stăteam la mine, găteam în casă, mergeam la familia lui, făceam grătare. Ne-a ajutat tatăl lui Gabi, ne-a cumpărat o casă, ne-am mutat în Bolintin, eu nu m-am opus. Eu mi-am urmat bărbatul, eu am fost trup și suflet pentru familie, pentru fostul meu soț, i-am fost loială.

claudia-patrascanu-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Datorită banilor pe care familia i-a pus la dispoziția lui Gabi nu se mai înțelegea nimeni cu el. Eu doar i-am rugat să ne lase să construim singuri, să mai închidă robinetul, pentru că banii îți iau mințile. Nu mai venea pe acasă, nu-l mai interesau nici familia, nici copiii, își făcuse o amantă, iar eu ca femeie aveam nevoie de el, pentru că de aceea m-am căsătorit. El era de negăsit.

De când s-a născut al doilea copil, din 2017, s-a deschis acest robinet de bani. Nu mai venea acasă, nu se mai implica, nu mai avea dorință să vină acasă. Pleca la 11 ziua și venea a doua zi la 5 dimineața. Un an de zile așa s-a întâmplat. Și atunci am zis să pun punct, am vrut să divorțez. Am fost foarte nefericită, eram ținută în casă, urlam de nefericire. Și acest divorț nu a vrut să mi se dea. Exclus. Și normal că tot eu am băgat actele de divorț în instanță. Și apoi a început presiunea, amenințări, jigniri. Și mai târziu copiii vor afla. Deja simt”, este confesiunea Claudiei Pătrășcanu despre căsnicia cu afaceristul Gabi Bădălău.

Citește și: E oficial! După 3 ani de scandaluri și insulte, Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au divorțat! Primele declarații ale celor doi. Artista tot nu se oprește cu acuzațiile!

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, imagini fabuloase din Thailanda: lux, amor, extravaganțe și exotism. Cum au petrecut de ziua afaceristului