Claudia Pătrășcanu nu a putut fi prezentă joi, la ultimul termen din procesul de divorț de Gabi Bădălău pentru că fiul ei cel mic s-a simțit rău. Click! a aflat că Nicolas, în vârstă de cinci ani, are enterocolită, iar mama sa este, acum, internată în spital cu el. Era, deci, normal, ca solista să nu ajunsă la proces, iar termenul s-a amânat.

”Sunt cu cel mic în spital. Are enterocolită. Acesta este motivul pentru care nu m-am prezentat la tribunal”, a declarat Claudia Pătrășcanu, pentru Click!.

Gabi Bădălău ar fi întârziat la termenul de joi

Așa se face că acum Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău mai au de așteptat până pot fi legal divorțați, deși se luptă în instanță de peste doi ani. Nu se știe exact când va avea loc noul termen, dar cel mai probabil el va fi stabilit în lunile următoare.

Sursa citată a mai dezvăluit că milionarul din Bolintin Vale ar fi ajuns, totuși, la tribunal în cursul zilei de joi, însă mult prea târziu.

Bădălău îi cere Claudiei să se mute înapoi în București

Procesul de custodie dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu, pentru cei doi fii ai lor, Gabriel și Nicholas, durează de peste doi ani. Fiecare dintre cei doi foști soți a avut pretențiile sale cu privire la cei mici. Anul trecut, Claudia a cerut o pensie alimentară de 3.000 de euro, dar a fost refuzată de Bădălău. Din dorința de a finaliza cât mai repede procesul, solista de 41 de ani a declarat, ulterior, că e dispusă să renunțe total la pretențiile financiare.

Și Bădălău a avut cerințele sale. Surse Click! au aflat că el i-ar fi spus Claudiei, recent, că vrea ca aceasta să se mute la București cu cei doi copii, pentru ca omului de afaceri să îi fie mai ușor să îi vadă. Claudia, care stă la Agigea, cu mama sa și băieții, a refuzat însă.

Claudia Pătrășcanu: ”Nu mi-am dorit niciodată să despart copiii de tatăl lor”

De lungul timpului, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău și-au adus diverse acuzații publice, iar milionarul a spus că solista vrea să îi despartă pe cei mici de tatăl lor. Claudia a contraatacat.

„Sunt o mamă impecabilă și voi merge până în pânzele albe că acești copii să crească lângă mama lor, așa cum este lăsat pe pământ! Nu am făcut niciun rău nimănui niciodată, nu am greșit cu nimic, îmi văd de viață și copii, de educația lor și vreau să-i pregătesc pentru viitor așa cum este legea firii.

Îmi divinizez copiii și nu mi-am dorit niciodată să-i despart de tatăl lor, ba chiar îmi doresc să fie bine numai și numai pentru ei. (..) Vreau doar să-i cresc frumos, cu respect, credință și să nu le lipsească dragostea și afecțiunea mamei, căci doar așa se vor dezvolta frumos!”, a declarat, la un moment dat, Claudia Pătrășcanu.

Vezi și Din ce trăiește Claudia Pătrășcanu după despărțirea de Gabi Bădălău. Artista s-a apucat de învățat

Citește și:

Lora a făcut marele anunț pe care fanii îl așteptau de 7 ani! Felicitări!

Celebra actriță Renee Zellweger a fost surprinsă alături de iubitul ei la Disneyland. E de nerecunoscut