Chiar dacă mariajul ei cu Gabi Bădălău a eșuat, Claudia nu regretă absolut nimic. Pentru că din aceasta căsnicie are cei doi copii minunați. Mai mult, artista se gândește cu optimism la viitor și speră să-și găsească un partener care să o iubească și alături de care să îmbătrânească. În plus, ea nu exclude nici varianta de a deveni din nou mămică, mărturisind că și-ar dori o fetiță care să-i moștenească calitățile vocale.

„Mi-am dorit și visat să cânt, să fiu pe scenă, să fiu aplaudată, iubită, respectată, cunoscută. În copilărie eram o fetiță drăgălașă, chipeșă și foarte delicată, impecabil de îngrijită și atentă ca rochiile mele să fie curate și neapărat albe. Dacă aș da timpul înapoi, tot cântăreață mi-aș dori să fiu. Dacă Dumnezeu mi-ar da și o fetiță, sunt convinsă că mi-ar moșteni calitățile vocale și cele scenice”, a declarat Claudia într-un interviu pentru fanatik.ro.

clauddSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

De asemenea, Claudia a ținut să menționeze că încă nu se află niciun alt bărbat în viața ei, iar deocamdată se dedică în totalitate copiilor ei.

„Partenerul alături de care mă văd trăind frumos, întreaga viață este invizibil încă :)), dar pe aproape”, a mai spus artista pentru sursa citată.

Până îl va găsi, Claudia își vede mai departe și e carieră, iar recent și-a lansat o nouă melodie, „Bolnavă de amor”, ce are un videoclip foarte romantic.

Am lansat o piesă caliente în care pasiunea și iubirea sunt mai puternice ca oricând: „Bolnavă de Amor”. Compusă de către Șerban Cazan alături de Emilian Nechifor și Gabriel Stanoiu în camp-ul de creație organizat de Cat Music în parteneriat cu HaHaHa Production, „Bolnavă de Amor” este o piesă despre iubire și felul în care ne simțim atunci când ne lasăm învăluiți de acest sentiment puternic. Videoclipul regizat de Kobzzon ma are protagonistă chiar pe mine😊….interpretez rolul unei femei romantice și seducătoare ce îmi întâlnesc jumătatea pe ritmuri de flamenco. „Bolnavă de Amor” este metafora perfectă pentru a exprima în trei cuvinte ce înseamnă de fapt să ajungi să iubești pe cineva cu adevărat, să împarți aceleași vise, aceleași încercări ale vieții, dar și dorul.

„Dintotdeauna, poveștile de dragoste au mers mână în mână cu o melodie specială, deosebită. Mesajul piesei „Bolnavă de Amor” este pentru cei care știu să iubească cu patos.:) În acest single mă regăsesc și eu, pentru că sunt înnebunită după iubire. Momentul filmărilor au fost pline de nerăbdare și asta pentru că mi-am dorit să lansez acest single mai repede și să ajungă la inimile voastre. Să fiți bolnavi de Amor! :)❤️❤️”, spune Claudia despre melodie.

Citește și:

Ea e cântăreața care ieșea pe scenă cu haine second hand: ”De machiat mă machia mama, din rujuri din care băgai degetul să scoți din el să dai pe buze”

Artista a făcut publică prima imagine cu noul iubit