După ce în sfârșit s-au liniștit apele între ea și Gabi Bădălău, afrtista poate în sfârșit să-și vadă de viață și chiar să se bucure tot ceea ce I se întâmplă. Iar mai nou, artista primește cereri în căsătorie pe bandă rulantă!

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au despărțit în 2019, după o căsnicie de scurtă durată, din care au rezultat doi copii, acum în vârstă de 9, respectiv 7 ani. Procesul de divorț s-a întins însă pe o durată de trei ani, timp în care cei doi au ținut prima pagină a tabloidelor cu acuzații de ambele părți, unele mai scandaloase decât altele.

După finalizarea divorțului, cei doi foști parteneri au ajuns să poată comunica cuvilizat în sfârșit, de dragul celor doi fii. Dacă el a început de ceva vreme relația cu Bianca Drăgușanu, de care între timp s-a și despărțit de câteva ori, acum și ea are o relație stabilă, iar la un moment dat dezvăluia că ar putea urma o nuntă, mai cu seamă că băieții ei sunt de acord ca ea să-și găsească un nou partener și să-și refacă viața.

Claudia Pătrășcanu, adevărul despre relația cu bărbatul care a cerut-o de soție: „Într-o căsnicie, respectul se diminuează, să o iau de la capăt…”

E discretă când vine vorba despre relația ei și mai nou a șocat pe toată lumea spunând că e asaltată de cereri în căsătorie.

A dat vestea cea mare! Claudia Pătrășcanu se mărită!

Invitată în emisiunea La Măruță, de la PRO TV, Claudia Pătrășcanu a vorbit despre cum arată viața ei amoroasă în acest moment, dar și cu ce provocări de întâlnește ca mamă singură. Să se fi despărțit oare de bărbatul cu care avea gânduri de nuntă?

Cum se înțelege iubitul Claudiei Pătrășcanu cu băieții ei! Reacția copiilor când au aflat că mama lor e îndrăgostită: ”Le mulțumesc pentru inteligența cu care văd lucrurile”

Mi se pare atât de mișto viața!”

„Sunt super bine, Cătălin, e cea mai faină perioadă din viața mea, fac ce vreau, cum vreau, când vreau. Timpul le rezolvă pe toate.

Eu și Gabi suntem mai bine, vorbim în ceea ce privește copiii.(…)

Fiind femeie singură, sunt foarte mulți bărbați care mă caută, mă cer de nevastă, nu știu ce văd la fața mea. E de apreciat, dar nu mai vreau să mă căsătoresc. (…)

Nu spun nu, că nu mă mai căsătoresc niciodată, dar sunt la stadiul la care mi se pare atât de mișto viața, nu mă întreabă nimeni nimic. Pe cine aud, am divorțat.

Am reușit să iert pentru că am apucat să deschid Biblia și să o citesc.”, a declarat Claudia Pătrășcanu la PRO TV.

adora-aceasta-perioadaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

Relații mai bune cu fostul soț. Cum se înțelege cu foștii socri

În ceea ce privește relația cu fostul soț, aceasta e mai bună, din fericire. Dar ar fi putut fi și mai bună, dacă nu s-ar fi implicat și alte persoane, spune cântăreața.

„Eu și Gabi puteam să rămânem părinți, să fim prieteni. S-au mai băgat și alți oameni, din ambele părți. Au fost influențe din ambele părți, recunosc.

Mama ține foarte, foarte mult la Gabi! Chiar zilele trecute mi-a zis că a venit să-i vadă pe cei mici și că ea încă ține la Gabi, că e ca și un copil pentru ea, ca și copilul ei.”, a mai spus artista.

În timp ce mama ei ține la Gabi Bădălău, din partea fostului soț, lucrurile nu sunt la fel de blânde, artista având o plângere penală intentată de fosta ei soacră.

„Au fost niște acuzații pe nedrept. Poate Dumnezeu le va lumina mintea. Eu nu mai fac parte din familia aceea, dar nu țin dușmănie sau ură. (…)

Pe tatăl lui Gabi l-am iubit, pentru că simțeam că e tatăl care mi-a lipsit. Când mă lua de gât și-mi spunea „Clau’ parcă simțeam că e tata. De aceea eu am suferit foarte tare că mi s-au întâmplat așa multe lucruri rele și nu le-am înțeles. Mă rog pentru sănătatea lor, sunt bunicii copiilor mei!”.

Vezi și Claudia Pătrășcanu, pregătită să se recăsătorească și să devină iar mamă: ”Copiii mei mi-au dat binecuvântarea!”

Citește și:

Corina Chiriac a împlinit 74 de ani. Născută în zi sfântă, solista a avut nevoie de un miracol pentru a crede în Dumnezeu. Și l-a primit la 33 de ani, la Ierusalim

Un membru al trupei B.U.G. Mafia a făcut infarct, la numai 47 de ani