Puțini știu că solista Claudia Pătrășcanu și-a pierdut tatăl când era în pragul adolescenței, la 15 ani. Bărbatul s-a stins din cauza unei boli cumplite, leucemie. Artista a povestit în cadrul emisiunii „În Oglindă” că mama ei a vândut tot pentru a-și salva soțul, însă boala a fost mult prea puternică.

„Aveam 15 ani când el a murit, eram mică, foarte mică. Îmi amintesc că îmi spunea cum să mă port în societate, să nu greșesc, să fiu puternică. Întotdeauna îmi spunea: «În orice circumstanțe ale vieții tu trebuie să fii puternică, femeia-bărbat. Dar întotdeauna atunci când vei avea o familie să-ți respecți soțul». Să fiu cam cum a fost mama, loială. Așa am fost. Mi-a dat sfaturi foarte bune, nu ai cum să le uiți sub nici o formă. Tata mi-a lipsit în viața aceasta, regret, s-a dus de tânăr. Atunci când pleci de tânăr, la 37 de ani, parca prea tânăr… Trebuia să facă mai multe în viața aceasta”, a dezvăluit Claudia Pătrășcanu, în emisiune.

Solista a povestit că a aflat de moartea tatălui în timp ce se afla la școală, iar drumul până la spital a fost cumplit. Claudia Pătrășcanu a reușit să îl îmbrățizese pentru ultima dată, înainte să moară, iar ultimele cuvinte ale bărbatului aui fost „Te iubesc”.

„A fost o traumă pentru mine, un șoc. Colegii mei au venit și m-au luat de la școală, mi-au spus că tata a murit. Nu știam pe unde calc, mi-am uitat și ghiozdanul, nu știu ce am făcut. Stăteam în stația de autobuz și nu auzeam decât urlete. O auzeam pe mama, pentru că a avut o încercare a morții, să spun așa, cu câteva seri înainte. A fost întors din drum și apoi știu de la mama că el a trimis după mine la școală să mă aducă, pentru că nu putea să moară fără să mă îmbrățișeze.

claudia-patrascanu-divort-prin-ce-transformari-a-trecut-de-a-lungul-anilor-fosta-solista-a-trupei-sexxy_7-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Claudia Pătrășcanu avea 15 ani când a murit tatăl ei: „Era un om atât de frumos și de bun”

Am ajuns, ne-am luat la revedere unul de la celălalt. Și așa a plecat tata. Nu a murit acasă, a murit la spital, dar măcar a murit împăcat că ne-a văzut pe mine, pe fratele meu, pe mama. A fost o moarte dură, pentru că era tânăr. Era un om atât de frumos și de bun. Și foarte credincios. Cred că Dumnezeu a vrut să-l ia. Mi-a spus că mă iubește foarte mult”, a povestit Claudia Pătrășcanu, în cadrul emisiunii “În Oglindă”.

„Mama nu mi-a spus mie niciodată «Te iubesc». Niciodată. Nici în ziua de astăzi. Eu le spun copiilor mei frecvent lucrul acesta. Și ea zice: «Nu le mai spune așa, non-stop». Dar mi-a arătat, într-adevăr, a fost mai introvertită, mai închisă în ea. Știu că mă iubește, este normal, dar eu am vrut și vreau să le spun copiilor mei zi de zi «Te iubesc». Vreau să le și arăt, să le și spun. Pentru că de multe ori noi, oamenii, vrem să și auzim acest «Te iubesc», această prețuire, cât de mult însemni pentru mine”, a mai mărturisit artista.

Citește și: Claudia Pătrășcanu, despre momentele frumoase cu Gabi Bădălău. Cum a început, de fapt, relația și ce semn au primit la o mănăstire: „Atunci am crezut că e glumă”

Citește și: Claudia Pătrășcanu a împlinit 44 de ani. Și soțul ei și-a aniversat ziua de naștere zilele trecute, dar cu Bianca Drăgușanu, în Thailanda