De această dată, vedeta a fost cea care a postat un mesaj pe rețelele de socializare, care face referire la soacrele care se bagă în căsnicia copiilor, ceea ce probabil s-a întâmplat și în cazul ei.

Un mesaj clar țintit către ea cu privire la soacrele care nu sunt de acord cu nora și care țin să împărtășească asta și fiului lor. ”Dacă soacra zice că fata nu este bună… totul se destramă.”, se arată în mesajul cu subânțeles postat de Claudia Pătrășcanu.

Mai mult, Claudia Pătrășcanu i-a mai transmis ceva: orice mamă trebuie să crească un „bărbat” în adevăratul sens al cuvântului și să înțeleagă mesajul pe care părintele Calistrat l-a transmis în videoclipul postat. ”Toate mamele de băieți să înțeleagă ceva acum. Dragi mămici, creșteți bărbați la ușă”, a scris Claudia Pătrășcanu pe rețelele de socializare. Se știe că artista s-a apropiat mult de divinitate în ultima vreme.

Gabi Bădălău, acuzații dure la adresa Claudiei Pătrășcanu

Scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău nu a ajuns la final, la fel cum nici divorțul lor nu pare să aibă un sfârșit. Cei doi și-au făcut recent mai multe reproșuri, acuzându-se unul pe altul pe rețelele de socializare.

Recent, Gabi Bădălău a fost cel care a mărturisit pe contul său personal de Instagram că artista nu i-ar fi permis acestuia să plece din țară alături de copiii lor.

”Inițial nu a vrut să-mi dea băieții pentru a-mi petrece cu ei această vacanță… După ce am avut ceva de tras la Poliție, la Protecția Copilului, am reușit să iau băieții acasă pentru a ne petrece timpul împreună.

Nu a vrut să-mi dea procură notarială pentru a pleca în Turcia cu copiii în vacanță.

După ce am făcut demersuri pentru ordonanța președințială, care suplinește procura, și am câștigat acest drept al meu de a părăsi țara cu copiii, a făcut cerere de anulare a ordonanției. I s-a respins cererea de anulare, dar a făcut apel”, a spus Gabi Bădălău pe Instagram, dorind ca toată lumea să știe prin ce trece el și ce fel de om este cântăreața.

Vezi și Unde și-a dus Claudia Pătrășcanu copiii, în timp ce Gabi Bădălău se dădea de ceasul morții și anunța autoritățile că nu-i găsește: „Ne-am rugat”

Citește și:

Teroare, silă și pericol, „meniul” concurenților de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Cu cât e plătită Lidia Buble ca să bea suc de viermi

Adriana Lima a devenit mamă pentru a treia oară! Cine este tatăl bebelușului și ce nume neobișnuit au ales. Prima poză cu cel mic