Și-a luat copiii, dar aceștia s-au întors la mama lor traumatizați, spune Claudia Pătrășcanu. În plus, chiar dacă a fost weekend-ul lui Gabi Bădălău să-și petreacă timpul cu copiii, aceștia au fost lăsați cu menajera, spune mama lor. Nu e însă cel mai grav lucru pe care l-a făcut Bădălău. Potrivit fostei cântărețe, Gabi Bădălău era sub influența ”substanțelor interzise”.

„Vineri 12.02.2021, ora 17.00 copiii au fost luați de către tatăl lor de acasă, fiind iar sub influența substanțelor și asta nu este pentru prima dată. Comportamentul lui a fost unul agitat, incoerent, agresiv vizavi de mine și mama mea, în momentul în care i-am sugerat să le pună copiilor centura de siguranță. Nu a dorit să facă acest lucru, afirmând că nu e treaba mea, că unul e Bădălău!”, a povestit solista pe pagina ei de Facebook.

Claudia Pătrășcanu îl mai acuză pe Gabi Bădălău că acesta nu stat cu copiii în weekend, cei doi băieți fiind lăsați în grija menajerei. Mai mult, Bădălău ar fi purtat conversații indecente cu Bianca Drăgușanu, de față cu minorii. Asta în ciuda faptului că Bianca Drăgușanu a declarat că s-a despărțit de Gabi Bădălău.

„Pe tot parcursul acestui weekend, copiii au stat cu menajera lui, iar ei îl chemau disperați acasă pe tatăl lor, care nu era de găsit. Duminică, ora 18.30, copiii s-au întors la domiciliu, șocați, povestindu-mi ceea ce s-a întâmplat în acel week-end.

Tatăl lor avea conversații video cu Bianca, dar și cu copiii mei, care nu și-au dorit sa o vadă, însă au fost forțați de tatăl lor. Pe tot parcursul drumului de întoarcere București-Constanța, tot aceste două personaje, de față cu doi copii minori, au purtat discuții indecente, copiii venind marcați și punându-mi întrebări” , a mai dezvăluit Pătrășcanu pe Facebook.

Gabi Bădălău: ”Îi recomand un doctor la Spitalul Obregia”

Deși Gabi Bădălău a prezentat rezultatul negativ al testului anti drog realizat la IML, Claudia Pătrășcanu susține că acesta a venit din nou sub influența substanțelor interzise să ia copiii, pe Nicholas și pe Gabriel. „S-au făcut două teste antidrog cum a vrut Gabi Bădălău pentru a da bine în presă și ochii țării, dar nimeni nu se gândește că acești doi copii minori sunt puși în pericol chiar de tatăl lor și anturajul dubios în care se învârte.

Testul antidrog l-am cerut din firul de păr, în permaneță este sub influența acestor substanțe și ar trebui să vă sesizați când o mamă sau copiii vin și povestesc situații grele”, a mai spus Claudia Pătrășcanu.

Contactat de Click!, Gabi Bădălău neagă toate aceste acuzații venite din partea Claudiei Pătrășcanu. „Îi recomand un doctor la Spital Obregia”, a spus acesta.

Reacția Biancăi Drăgușanu

Și Bianca Drăgușanu a avut o reacție vizavi de acuzațiile Claudiei: „Nu am avut discuții indecente”, a declarat Bianca Drăgușanu la Natena Stars.

Vezi și Bianca Drăgușanu s-a despărțit de Gabi Bădălău: ”Sunt o femeie liberă”

Citește și:

Meghan Trainor a adus pe lume primul copil. Prima imagine cu bebelușul

Catinca Roman spune lucrurilor pe nume: ”Petre nu a venit la spital la mama, nu a ajutat-o în niciun fel”