Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se află în plin divorț și au ajuns la tribunal pentru custodia copiilor lor. Cu toate acestea, cei doi au mai mers la munte împreună de dragul copiilor, iar acum artista a vorbit despre sentimentele ei pentru tatăl copiilor ei.

Claudia Pătrășcanu a oferit amănunte despre sentimentele pe care i le poartă lui Gabi Bădălău,în cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, asta după ce tatăl copiilor ei a acuzat-o de gelozii nefondate pe femeile cu care a avut tangențe în ultima vreme, în special pe Bianca Drăgușanu.

Claudia Pătrășcanu a ținut să precizeze nu doar că nu a existat niciodată nici măcar o sămânță de gelozie în ceea ce îl privește, ci nu mai are niciun fel de sentiment față de acesta, mai ales după toate scandalurile în care au fost implicați.

”Păi îl auzeam cumva că sunt geloasă sau că nu îi dau pace, să ne amintim că eu am înaintat acest divorț și eu nu mi-am mai dorit această căsnicie și nu mă mai regăseam. Nu aș putea să mai fiu cu un om față de care nu mai am sentimente. Eu în momentul de față și de mult timp nu mai am sentimente de iubire pentru acest bărbat”, a spus Claudia Pătrășcanu, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Mai mult de atât, Claudia Pătrășcanu a susținut că și-a pierdut și respectul pe care i-l purta tatălui copiilor ei, din cauza atitudinii pe care a ales să o aibă în ceea ce o privește, după separare.

”Din nefericire s-a dus și respectul pentru că atunci când un om îți face atât de multe nici nu poți să vrei.. nu mai am niciun sentiment pentru acest om.”, a mai spus ea la Antena Stars.

Citește și:

Anca Sigartău s-a vindecat de cancer. Medicii îi mai dădeau doar un an: ”Eu știam că mor, că nu mai am de trăit”

Cătălin Botezatu a spus adevărul despre operațiile sale estetice. Ce intervenții și-a făcut designerul