În cadrul unui interviu pentru Antena Stars, cântăreaţa a vorbit despre motivele pentru care tatăl copiilor săi refuză să divorţeze. Totodată, vedeta a mărturisit faptul că în prezent nu îşi doreşte decât să aibă parte de linişte pentru a putea să îşi crească în continuare copiii.

Mai mult decât atât, Claudia Pătrăşcanu a dat detalii despre ultimele discuţii pe care le-a avut cu afaceristul.

”Nu vezi că ceva se întâmplă? Da, nu vrea să-mi dea divorțul, asta este! Nu vrea! De ce? Întrebați-l pe el! El nu vrea nici divorțul, nici nu se mai însoară, nici el nu știe.

Nu știu ce vrea, dar eu știu ce vreau. Vreau să-mi cresc copiii liniștită, să-mi fie bine, să vină să-i vadă ori de câte ori vrea. Da, am vorbit și despre relația lui cu Bianca Drăgușanu”, a declarat Claudia Pătrășcanu.

De asemenea, artista a dat de înţeles că fostul său partener ar avea încă sentimente pentru ea, iar acesta ar fi unul dintre motivele pentru care nu au divorţat încă.

Ce-i spune Gabi Bădălău între patru ochi

Claudia Pătrășcanu a dezvăluit, în urmă cu ceva timp, ce declaraţii i-a făcut fostul său soţ, deşi acesta se află într-o relaţie cu Bianca Drăguşanu.

„M-aș fi bucurat să vă spună el public tot, că tot îi place să expună. Mi-aș fi dorit să vină, tot public și să spună ceea ce mi-a spus între patru ochi acum câteva săptămâni bune. Ce fel de om sunt, ce mamă minunată, ce soție am fost, că regretă, că îi pare rău că m-a chinuit atât de mult și mi-aș fi dorit să iasă public și să spună acest lucru, să spună și în instanță.

Nu cred că era nevoie să vin cu probe sau altceva, dar știe foarte bine. Ce frumos ar fi fost să vină să spună public, s-ar fi așezat lucrurile dacă ar fi făcut asta”, a declarat Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

Vezi și Claudia Pătrășcanu, anunț bombă: ”Până te însori tu, măi Bădălău, mă mărit eu”!

Citește și:

Ultima dorință a lui Florin Condurățeanu. Fiul său face primele declarații despre pierderea tatălui: „Ieri a fost cea mai urâtă zi. Ieri m-a sunat și mi-a spus…”

Anul trecut devenea mamă pentru prima oară, iar acum și-a pus silicoane. E pusă la zid de critici: ”Nu asta înseamnă sa fii mamă!”