Claudia Pătrășcanu a publicat mesaje incredibile pe conturile ei de Facebook și de Instagram, printre care și o poză cu cel mai mic dintre băieți, în timp ce arată semne obscene. Solista susține că acesta a fost învățat să facă asemenea gesturi chiar de către tatăl lui, la adresa ei. „Menționez că toate înregistrările sunt în direct, pe video, de ieri”, a punctat Claudia.

„Astăzi, familia Bădălau a decis că trebuie să-mi aud copiii doar în prezența lor, le-a fost tras telefonul din mână, au punctat că nu îi interesează de nimeni și de nimic și atunci cât ei vor și doar în prezența lor, îmi voi auzi copiii.

Copiilor mei li s-au restricționat orice legătură atât cu mine, cât și cu bunica maternă, la ordinul strict și cu pumnul în masă al acestei familii. Tot astăzi, doi copii minori au asistat la zeci de agresiuni verbale, emoționale și un act al alienării parentale, unde atât tatăl, cât și bunica paternă m-au jignit într-un mod stradal, atât pe mine, cât și pe mama mea și-mi aduc zeci de insulte de față cu copiii noștri.

Doi copii cărora nu li se oferă intimitatea de a vorbi cu mama lor, cărora le este dor de mine și mie de ei, cărora le este teamă atunci când tatăl țipă și nu fac exact cum el dictează, doi copii care nu au nici o vină pentru răzbunările, fricile și acțiunile acestei familii. O bunică care mă face «zdreanță» și mă dă «dr…» de față cu nepoții, o bunică care îmi traumatizează copiii emoțional și le vorbește urât despre mine, un tată care nu mai are limite și nu mai ține cont de nimic.

Dacă ei cred că am ajuns la capătul puterilor, se înșală amarnic. Am doi copii sensibili și buni, îi cresc cu credință și cu iubire, încât nici o vorbă urâtă despre mine și nici o ieșire de acest gen din partea lor nu ne poate despărți sufletește și îi voi aștepta acasă cu toată dragostea mea. Doi copii care trăiesc în teroare emoțională”, a povestit Claudia Pătrășcanu, luni seara, pe rețelele sociale.

Claudia Pătrășcanu a făcut publice mesaje și poze de la Gabi Bădălău

Solista a făcut publice și două pasaje din convorbirile telefonice pe care ea și mama ei le-au avut cu familia Bădălău. Din cauza limbajului licențios, sunt imposibil de reprodus aici. „Nu știu ce se întâmplă cu legile în țara noastră, căci în altă țară nimeni n-ar fi permis așa ceva, dar sunt mereu cu speranța că nu toată lumea e coruptă și cumpărată. Copiii mei vorbesc doar ce li se spune și nu au dreptul la liberă gândire și alegere. Copilul mic este pus să-mi arate degetul obscen, să-mi spună «valea», li se transmite să-mi spună că sunt urâtă, că sunt cea mai rea mamă, să nu mai vină la mine și să rămână la ei. Este peste orice limită și lipsă de inimă să te joci cu sufletul unor copii atât de buni”, a scris Claudia pe Facebook și pe Instagram, acolo unde a publicat și poza cu micuțul ei, dar și cele două înregistrări telefonice.

claudia-baladau3SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

Claudia Pătrășcanu a anunțat divorțul în 2019

Calvarul a început pentru Claudia Pătrășcanu în timpul căsniciei, spune ea, pe care a decis să o încheie în vara lui 2019. De atunci scandalul cu Gabi Bădălău și cu familia acestuia a escaladat. Gabi Bădălău este fiul celebrului Niculae Bădălău, senator PSD de Giurgiu. În timpul căsătoriei cu Gabi, Claudia a locuit în palatul socrilor, în Bolintin Vale. Conform declarației de avere, Niculae Bădălău deține, împreună cu soția sa, Rodica, o casă de locuit de 863 mp, în Bolintin Vale și una de vacanță, de 441 mp, în Ogrezeni, Giurgiu.

Citește și: Claudia Pătrășcanu și-a cumpărat o casă, în cel mai mare secret! Unde urmează să se mute vedeta cu cei doi băieți pe care-i are cu Gabi Bădălău

Citește și: Claudia Pătrăşcanu a spus cu subiect și predicat de ce Gabi Bădălău refuză să divorțeze de ea: ”Mi-aș fi dorit să vină public și să spună ceea ce mi-a spus între patru ochi”