Cântăreața a mărturisit că își dorește să termine cât mai repede procesul de divorț în care este implicată cu tatăl copiilor ei. Astfel el se va putea bucura de noua poveste de dragoste în care este protagonist, iar ea va putea să își reia viața de la zero, așa cum și-a dorit din prima zi a despărțirii.

”Poate acum vine cu demnitate şi bărbăţie în faţa domnilor judecători şi spune: „vreau să termin acest divorţ mai repede, sunt un om asumat, iubesc, vreau să mă căsătoresc”. Cum a spus şi el şi mi-a confirmat că Bianca îi va fi viitoare soţie. Trebuie să se termine acest divorţ. Mai departe, îmi voi vedea eu de creşterea copiilor cum mi-am văzut şi până acum, căci ei sunt importanţi.”, a declarat Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

Mai mult de atât, Claudia Pătrășcanu a menționat că nu o deranjează deloc faptul că Bianca Drăgușanu este noua iubită a lui Gabi Bădălău, etichetând-o drept “o femeie foarte frumoasă”. În continuare, cântăreața a mai spus că este conștientă de faptul că micuții vor sta la masă, la un moment dat, cu noua iubită a lui “tati”.

”La un moment dat, copiii mei vor sta la masă lângă Bianca, probabil că o să o cunoască pe cea mică. Eu întotdeauna am fost un om cerebral și un om deschis la lucrurile acestea. Gabi știe, pentru că… chiar în momentul în care el avea o relație din căsnicie, de aceea mi-am și dorit divorțul, ca el să poată fi fericit cu cine vrea. Vreau doar să fiu liniștită și să se termine cu totul”, a mai adăugat vedeta.

Citește și:

Mihalea Rădulescu, vacanță de vis alături de Felix Baumgartner. Ce fericiți sunt!

Sanda Țăranu explică de ce nu a avut niciodată copii. Cum arată la 82 de ani