E scandal monstru, din nou, între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. Cântăreața a scos toate armele în procesul de divorț dintre ea și afaceristul care încă îi e soț, tatăl celor doi copii ai ei.

Bărbatul împotriva căruia a cerut ordin de restricție este chiar omul de bază și șoferul lui Gabi Bădălău, el fiind văzut de multe ori și în preajma Biancăi Drăgușanu, pe post de “codiță” a blondinei, care este actuala iubită a afaceristului.

Artista a explicat, pentru Click!, de ce anume a cerut acest ordin de protecție, precizând că ar fi fost chiar agresată de omul lui Bădălău.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se chinuie să divorțeze de mai bine de doi ani. O poveste lungă, cu iz de telenovelă. Cu multe acuze și injurii. Tocmai când se credea că apele s-au liniștit între cei doi, războiul pentru custodia celor doi copii s-a reaprins mai abitir ca niciodată.

Zilele acestea, Claudia și Gabi au umplut rețelele de socializare cu acuze și chiar injurii, făcute de ambele părți. Claudia Pătrășcanu a postat înregistrări bombă cu mama afaceristului din Bolintin, practic fosta ei soacră, ponegrindu-și fiul, în timp ce Gabi Bădălău a acuzat-o pe solistă că a pus Poliția pe urmele lui, acuzându-l din nou că ar veni să ia copiii după ce ar fi consumat substanțe interzise.

De altfel, Claudia Patrășcanu a cerut în nenumărate rânduri că milionarul să facă test anti drog din firul de păr. Ultima oară când s-a întâmplat asta, cei doi copii ai lor au fost de față la un astfel de episod. E clar, lucrurile sunt departe de a se termina între cei doi. Iar asta arată și cea mai recentă mișcare a vedetei.

Vezi și Claudia Pătrășcanu, noi acuze la adresa lui Bădălău: „Le spune copiilor că vreau să-i bag în pușcărie sau să le iau banii” Dar nici ea nu e tocmai ușă de biserică. Iată ultima ei ispravă

Citește și:

Ce pensie are Adrian Năstase de la statul român: „Cred că este foarte puțin”

La numai 44 de ani, celebrul Ashton Kutcher a primit un diagnostic dur: „Mi-a distrus vederea, auzul, tot echilibrul”