Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu s-au întâlnit la Tribunalul Constanța, după ce Bianca Drăgușanu i-a deschis proces cântăreței, pentru că ar fi denigrat-o și, din această cauză, ar fi pierdut mai multe contracte, spune ea.

Instanța i-a dat dreptate Claudiei Pătrășcanu. Bianca Drăgușanu e bună de plată

În prezent victoria e a Claudiei Pătrășcanu, asta deoarece instanța i-a respins Biancăi Drăgușanu cererea de chemare în judecată. Mai mult decât atât, instanța o obligă astfel de Bianca Drăgușanu să plătească cheltuielile de judecată în valoare de 2.500 de lei, cheltuieli reprezentând onorariul de avocat.

Vedeta are posibilitatea însă de a face apel în termen de 5 zile de la pronunțare, după cum se mai arată pe Portalul Instanțelor de Judecată.

”Respinge, ca neîntemeiată, cererea de chemare în judecată. Obligă reclamanta la plata în favoarea pârâtei a cheltuielilor de judecată în cuantum de 2.500 lei, reprezentând onorariul de avocat. Cu drept de apel in termen de 5 zile de la pronunţare. Apelul se depune la Judecătoria Constanta, sub sancţiunea nulităţii.

Pronunţată prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței, astăzi, 23.03.2023”, se arată pe Portalul Instanțelor de Judecată.

La ieșirea de la tribunal, ambele femei din viața lui Bădălău au fost rezervate. Apoi, însă, declarațiile s-au nuanțat.

Reacția Biancăi Drăgușanu, după ce a pierdut în fața Claudiei Pătrășcanu

După ce instanța a decis să-i dea dreptate Claudiei Pătrășcanu în procesul deschis de Bianca Drăgușanu împotriva ei, a apărut și prima reacție a blondinei. Bianca Drăgușanu spune că nu i se pare normal să-i fie respinsă cererea.

Vedeta a declarat că a pierdut o bătălie, nu întregul război, iar toate conluziile se vor trage atunci când se vor termina definitiv procesele. Bianca susține că i-a dat posibilitatea Claudiei Pătrășcanu să soluționeze amiabil toate cele întâmplate, dar cântăreața a refuzat.

”E doar o bătalie, nu războiul. Vom trage concluzii după ce se încheie definitiv procesele. Eu am cerut doar să se oprească în a vorbi despre mine și să nu mă mai defăimeze și i-am acordat posibilitatea să soluționăm amiabil și nu a vrut”, a spus Bianca Drăgușanu pentru Spynews.ro.

Bianca Drăgușanu mai spune că nu i se pare normal ceea ce s-a decis și că i-a fost respinsă cererea prin care să oprească o persoană să nu mai vorbească urât despre ea.

”Nu cred că este normal și legal să respingi o cerere prin care vrei să oprești un om să înceteze să-ți mai facă rău și să vorbească despre tine. Ar fi absurd să i se dea dreptate într-un context în care eu i-am cerut să se oprească cu defăimarea la adresa mea, iar doamna Mariana (n.r. Claudia Pătrășcanu) nu o face.-

Practic i s-ar da dreptul să ma jignească și să mă amenințe fara limite? Ea zice ce vrea și nu poate fi pedepsită și nici oprită? Adică doamna judecatoare admite că oricine poate ieși public și zice orice? Ok, păi atunci dăm drumul la cultura suburbană și ne jignim fară limite”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

Reacția Claudiei Pătrășcanu după ce a câștigat în fața Biancăi Drăgușanu

Pe de altă parte, Claudia Pătrășcanu susține că așa și trebuia să se întâmple în proces și să-i fie respinsă cererea Biancăi Drăgușanu. Cântăreața mai spune că nu ea i-a șifonat imaginea vedetei, ci că singură Bianca a făcut asta.

”Era și normal să i se respingă cererea. Nu eu i-am șifonat imaginea, singură a făcut-o”, a spus și Claudia Pătrășcanu pentru aceeași sursă.

Vezi și Meci de box fără mănuși între Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu! Se lasă cu avocați și procese! Gabi Bădălău asistă de pe margine

Citește și:

Simona Gherghe, la spital cu fiul ei: „Analizele lui Vlad erau extrem de proaste”. Ce spune vedeta despre spitalul de stat

Marinela Chelaru, de urgență la spital! ”Sunt suspectă de…”