Artista le-a povestit fanilor de pe rețelele de socializare că vacanța petrecută în Antalya a fost superbă. Numai că a început clar cu stângul, pentru că, în prima zi acolo a ajuns de urgență, la spital.

Mai mult, a dezvăluit că a fost chiar internată o noapte într-un spital privat de acolo.

Mi s-a fisurat timpanul…”

Plecată în vacanță alături de prieteni și de cei doi copii pe care îi are împreună cu Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu a avut parte și de o experiență neplăcută, chiar din momentul în care a pus piciorul pe teritoriul Turciei.

Prin intermediul rețelelor de socializare, acolo unde este extrem de activă, Claudia Pătrășcanu a povestit ce i s-a întâmplat și cum a ajuns, de urgență, la un spital privat din Antalya.

„Am întâmpinat și câteva mici probleme să zic, pe care le-am trecut, și mulțumesc lui Dumnezeu. Am stat în spital aici, în Antalya.

Vai de capul meu ce am pățit, dar nu am vrut să îmi stric nici mie vacanța, nici copiilor. Și de data aceasta, Dumnezeu așa mă ajută de fiecare dată și mă ridică.

Nu vreți să știți că imediat cum am aterizat, am avut niște probleme cu urechea, cred că de la presiunea din zbor mi s-a fisurat timpanul și am ajuns de urgență la spital aici, în Antalya. Am cunoscut o doamnă doctor atât de bună (…) M-au pus imediat pe antibioic, am stat o noapte internată într-un spital privat, a doua zi am continuat cu antibioticele, șapte zile o să iau, dar sunt bine.”, a povestit Claudia Pătrășcanu.

claudia-patrascanu-vacanta-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Claudia Pătrășcanu, declarații după ce a fost cerută de soție

În urmă cu aproximativ o lună, Claudia Pătrășcanu a luat pe toată lumea prin surprindere, mărturisind că a fost cerută de soție de bărbatul cu care trăiește, în prezent, o frumoasă poveste de dragoste, ea postând și o fotografie cu inelul de logodnă.

”N-am să fac din viața mea privată și din viața mea cea nouă o poveste tabu. Vreau să-mi trăiesc viața in liniște și armonie, exact așa cum mi-am dorit mereu. N-am să permit nimănui să mi-o mai deranjeze și pentru tot ce primesc sau trăiesc îi mulțumesc doar lui Dumnezeu!”, a spus Claudia Pătrășcanu pentru Spynews.ro.

Vezi și A dat vestea cea mare! Claudia Pătrășcanu se mărită!

Citește și:

CRBL, accident cu motocicleta după o depășire neregulamentară. Ce s-a întâmplat și cum se simte artistul

Jojo și Paul Ipate s-au căsătorit în Italia: „Te iubesc până la cer și după”. Imagini feerice de la cununie