Claudia Neghina a anunțat că este însărcinată în șase luni. Fotomodelul a făcut anunțul în direct, la TV, în emisiunea „Vorbește lumea”.

Vedeta nici nu și-a dat seama că este însărcinată. Observase că avea mai multă poftă de mâncare și că începuse să se îngrașe, însă a decis să meargă la un control, după ce o prietenă i-a zis că are burtică de gravidă.

„Tot timpul mi-au plăcut copii, că am și lucrat cu copii, pentru că am făcut liceul pedagogic, dar niciodată nu am avut instinctul matern. Dar am știut cumva că voi avea o fetiță”, a spus Claudia.

Claudia-e-insarcinata-in-sase-luni-dar-burtica-abia-se-vedeSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

„Chiar în ziua în care am aflat că voi avea o fetiță, am visat numele ei. M-am trezit și am zis că îi spun Sofia”, a mai spus vedeta.

„Mă simt extraordinar. Sunt o mămică foarte norocoasă din punctul ăsta de vedere. Nu am avut grețuri, nu mi-a fost deloc rău. Jumătate din sarcină nici nu am simțit-o pentru că n-am știut. Am aflat la 19 săptămâni că sunt însărcinată. Eu aveam ceva probleme hormonale. Am observat că nu mi-a mai venit menstruația, însă având ceva probleme hormonale, am mers pe baza lor.
În plus, eu făceam foarte mult sport. (…) Mă simțeam bine. Singurele stări au fost că eram ceva mai irascibilă. Dar acum îmi dau seama de ce mă enervam din orice. Mâncam și puțin mai mult, dar nu exagerat”, a declarat.

„Este o minune de la Dumnezeu. Am avut o certitudine, am avut nevoia de o schimbare. Am cerut universului să mi se întâmple ceva, dar nu am avut nicio pretenție. (…) De multe ori, viața cumva îți trimite ce ai nevoie când ai nevoie”, a mai povestit vedeta.

Claudia Neghină recunoaște că încă face mult sport și din fericire nu a luat multe kilograme în sarcină, ci doar 1,4 kilograme. Ea recunoaște că nu prea poftește la dulciuri, dar în ultima vreme simte nevoia să mănânce mai mult paste sau mămăligă. Legat de cum va naște, pe cale naturală sau prin cezariană, fotomodelul a mărturisit că nu s-a decis pentru că vrea să facă doar ce-i recomandă medicul.

Citește și:

Primul divorț al anului! Își spun „Adio”, după 18 luni de căsnicie

Victor Slav o arată în sfârșit pe iubita lui. Femeia seamănă izbitor cu Bianca Drăgușanu! ”Tot pe stilul… Ai niște gusturi proaste”