Deși îl vedem și acum ca pe puștiul care era, cântărețul Justin Bieber a ajuns la 24 de ani. Și în sfârșit pare să fi trecut peste Selena Gomez. Acesta a fost văzut sâmbătă sărutându-se într-un parc din Brooklyn cu Hailey Baldwin, model. Apoi, cei doi au mers într-o vilă din Miami, unde au fost de asemeni fotografiați în posturi tandre, ce nu lasă nicio îndoială că formează un cuplu.

Hailey BaldwinSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Justin Bieber tot recurge la foste

Cei doi mai au antecedente, întâlnindu-se în perioadele în care cântărețul și Selena Gomez luau ”pauze”. De fiecare dată, însă, au ajuns la concluzia că le e mai bine ca prieteni decât ca iubiți. Lucrurile par însă să fie diferite acum. TMZ i-a surprins pe Justin și Hailey săruntându-se și îmbrățișându-se pasional, fără teamă de ochii lumii.

Mai mult, cântărețul însuși a postat pe o rețea de socializare o fotografie în care apar el, dar și picioarele lui Hailey.

Presa mondenă a scris recent că Hailey se întâlnește cu Shawn Mendes, un cântăreț canadian de 19 ani. Hayley a negat însă, anunțând că e singură. Asta, chiar dacă, a spus ea, Shawn este foatre drăguț și un tânăr gentleman perfect.

Foto: Hepta

Vezi și Selena Gomez s-a ras pe o parte din cap. Ai avea curajul să te tunzi la fel? | FOTO

Citește și: