Viorel Lis a trecut prin momente cumplite, după ce a suferit un infarct, iar soția sa a chemat de urgență salvarea. Fostul edil a fost transportat la spital, unde i-a fost montat un stent. Acum, la o săptămână de la incident, Oana Lis dezvăluie noi informații despre starea de sănătate a fostului edil.

Viorel Lis a fost externat, iar soția lui a publicat pe rețelele de socializare și o primă fotografie cu el.

„Motanul meu cu 9 vieți s-a întors acasă… slăbit, dar fericit că mai e printre noi!

Mulțumim medicilor cardiologi că l-au readus la viață! Viața e o luptă până în ultima clipă și uneori plătim cu lacrimi…momentele de fericire si liniște! Mulțumesc și vouă pentru susținere!”, a scris Oana Lis pe rețelele de socializare.

În tot acest timp, Oana Lis și-a ținut fanii la curent cu starea de sănătate a soțului ei. Iată ce scria acum câteva zile vedeta devenită psiholog.

„Viorel e pe salon de câteva zile, e slăbit, dar îl ține să îl stabilizeze! Am fost o dată la el la salon, nu la terapie.

Nu știu încă când o să îi dea drumul din spital. Mă bucur că e pe mâini bune. Secția de cardiologie este super bună la Floreasca și la Cc Iliescu!”, spunea Oana Lis, pentru Click!

Iată că, din fericire, totul a decurs bine pentru Viorel Lis, greu încercat din punct de vedere al sănătății în ultimii ani.

De ce a ajuns Viorel Lis la spital

“Toată săptămâna a avut de 4-5 ori gheare în piept și l-a avertizat medicul care îl trata la picior, chirurgul, că era ceva cu inima. A avut tensiune mai mare și rămăsese să mergem la  cardiolog, la particular, săptămâna asta să facă o programare sau eventual, dacă se simte mai rău, să chemăm salvarea. Dar au fost crize care treceau,  acum îmi dau seama că erau prevestitoare și că au fost totuși cam dese decât de obicei.

Și dimineață el s-a trezit înaintea mea și tot îi era rău și până la urmă m-a trezit și am chemat salvarea de urgență, pentru că mi-am dat seama că ar fi semnele de infarct!  Durere acută în piept care nu a trecut la pastile, îl durea și mâna stângă, atunci m-am speriat rău, și cu transpirații.

Din fericire a fost la o oră dimineața, salvarea a venit foarte repede și l-au dus la Spitalul Floreasca. Sper și mă rog să treacă cu bine cele 24 de ore după operație și să iasă de la terapie intensivă”, a povestit Oana Lis pentru Click!, la o zi de la internarea soțului ei.

Vezi și Oana Lis, devastată de durere. Viorel Lis și bunica ei sunt în spital: ”Sper ca măcar să rămân cu unul dintre ei”

Citește și:

Simona Trașcă, din nou la operație: ”Nici nu mă mai recunosc! Nu mai am încredere nici în medici!”

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au despărțit? Gestul făcut de asistenta TV