În urmă cu câteva ore, acesta a postat pe Instagram un filmuleț în care se cântărește și în care el însuși este surprins de cât de mult a slăbit.

Când a plecat din România la Survivor 2022, el avea aproximativ 114 kilograme. Sportivul a avut un șoc când a văzut că acum are mai puțin de 90 de kilograme.

„89 de kilograme am, frate! Și am venit cu 114. Doamne, nu cred”, a reacționat sportivul, după care a mai completat: „Cântarul nu minte. M-am cântărit abia astăzi după ce două zile am mâncat ca spartul”.

Ulterior, a postat și două imagini cu transformarea lui, înainte și după Survivor. “Vai da chiar că ai slăbit…”, “Este o diferență foarte mare”, “Mult mai bine consider eu ca îți stă așa”, au fost câteva dintre reacțiile fanilor săi.

Ce a spus Cătălin Zmărăndescu după ce a fost eliminat de la Survivor România

„Asta e, mă întorc acasă, la familia mea. De când a început competiția asta am fost singur. Am rămas același om, doar că am devenit mai răbdător și mai înțelegător.

Nu o să uit prea ușor această experiență, mi-o voi aduce aminte și le-o voi povesti copiilor, nepoților.

Baftă, faimoși! Baftă, războinici! Am învățat aici că prieteniile se nasc în timp, în ani. Am încredere în oameni, e un defect de-ale mele. Sper să nu mai am la fel de multă încredere și în viitor.

Cu siguranță, Matilda, fetița mea, va înțelege că nu cei mai buni câștigă, nu întotdeauna cei mai buni ajung în vârf. Viața e formată din eșecuri, câștiguri, trăiri, bucurii, suferințe, doar de noi depinde ce facem, cum facem ca să trecem peste ele”, a spus sportivul la Pro TV.

Vezi și Cătălin Zmărăndescu de la Survivor a divorțat de soție pentru 30 de lei. Ce povestește femeia despre viața cu el: ”Cătălin m-a bătut de multe ori și asta se întâmpla din cauza…”

Citește și:

Cristina Spătar, atac către actuala soție a fostului ei bărbat. Ce acuzații îi aduce

Reacția lui Costin Craioveanu după ce soția lui, Mihaela Cernea, a introdus actele de divorț: ”De ce ai stat cu mine 21 de ani, dacă nu m-ai iubit?”. Scandal ca la ușa cortului