Recent, impresara a dezvăluit un episod petrecut în 2020, atunci când și-a serbat ziua de naștere la Dubai. Laurențiu Reghecampf s-a aflat la eveniment, dar, în același hotel, a cazat-o și pe cea care îi era de atunci amantă, Corina Caciuc.

Astfel, după spusele agentului, Reghe pleca din oră în oră pentru a vorbi la telefon cu Corina. ”L-a pedepsit că mi-am făcut ziua de naștere! L-a pedepsit cu bani, amendă!

De ziua mea, uite cum eram noi la Galliard, în Dubai, cu prietenii lângă noi și el fiert nu se simțea bine, era deranjat la stomac probabil”, a povestit ea, conform Antena Sport.

”Se tot ducea la toaletă, câte 15-20 de minute. Restaurantul unde-mi făceam eu ziua era la parterul hotelului unde își ținea amanta ascunsă. Și el se duce ca la preot. El nu stătea nici lângă noi, nici lângă Bebe, cu japca stătea lângă noi. ‘Bă ce are?’ El, de fapt, se ducea că era belea pe telefon.

Îți dai seama ce omoruri își lua el?

Dacă ți-am zis că trebuie să facem un film după viața mea?! Best-seller o să fie. O să fie senzație mondială! Cum să te gândești că la ziua soției tale, tu plătești amanta și ți-o ascunzi într-un hotel?”, a spus Prodan, la Podcastul lui Codin Maticiuc.

Ce cadouri îi făcea Laurențiu Reghecampf, de Valentine’s Day, Anamariei Prodan

Anamaria Prodan nu trece deloc printr-o perioadă fastă, oricât ar vrea să sugereze altceva. Este într-un scandal uriaș de divorț cu Laurențiu Reghecampf, cel care trăiește în prezent cu amanta Corina Caciuc. Tânăra de 29 de ani este însărcinată și îi va dărui un copil la începutul lunii mai.

Recent, aceasta a transmis un mesaj, pe contul de Instagram, care este fără doar și poate adresat soțului ei. A făcut referire la faptul că antrenorul Universității Craiova, cu care este căsătorită din 2008, ar fi înșelat-o în ultimii ani.

„Mai toată lumea știe să iubească, însă puțini sunt cei care știu cum să rămână îndrăgostiți toată viața de aceeași persoană„, a transmis Anamaria pe rețelele sociale.

De-a lungul anilor, Anamaria Prodan a primit cadouri extravagante de la soțul ei, inclusiv de Ziua Îndrăgostiților. Cel mai scump pare a fi cel din 2015, când Reghecampf i-a oferit o superbă vilă într-un cartier exclusivist din Las Vegas. Aceasta l-ar fi costat un milion de euro.

Vezi și Anamaria Prodan, dezvăluiri din intimitatea cu Reghe: „La 50 ani, bărbaţii au o problemă! E jenant!”

Citește și:

Adda are grave probleme de sănătate și se va retrage din viața publică. Cutremurătorul anunț făcut de artistă

Reacția lui CRBL după ce a fost propus spre eliminare la Survivor: „La joc suntem toți egali”