Doamna teatrului romanesc, Stela Popescu, a adunat o avere considerabilă de-a lungul carierei sale, care i-a permis să aibă grijă și de fiica ei, cea mai dragă ființa din viața ei, Doina Maximilian. Aceasta era nepoata ei, fata naturală a cumnatului său,  pe care Stela a înfiat-o pe când trăia soţul ei. Stela Popescu i-a încredinţat Doiniţei o afacere de jumătate de milion de euro, mai precis, un bloc de trei etaje, de aproximativ o sută de metri pătraţi fiecare, imobil recent construit, chiar în buricul Capitalei.  Fiica vedetei, care, de asemenea, lucrează tot în domeniul teatrului, se ocupă în prezent de afacere.

Marea actriță  a adoptat-o pe Doina, când adolescenta a venit în România la vârsta de 15 ani si s-a lipit imediat de inima mătușii ei. Ea a făcut pe Stela și bunică, aducând pe lume o fetiță, Stanca, care i-a cucerit imediat inima vedetei. Mai mult, nepoata chiar a călcat pe urmele bunicii sale și a  dat și ea la actorie, pe care a absolvit-o cu succes, iar acum activeaza ca director de film.Stela Popescu s-a decis ca toata averea ei să-i rămână Stancăi, pe care o iubea ca pe propriul ei copil.

Stela Popescu a  fost găsită fără suflare în locuința lor

Stela Popescu avea două vile foarte frumoase, una în centrul Capitalei şi cealaltă pe litoral, în staţiunea 2 Mai. Actriţa este cea care s-a ocupat de amenajarea lor. În ambele case, vedeta și-a cumpărat multe obiecte vechi, de valoare, aduse de ea din toate colţurile lumii, pe unde a umblat.

Mare actriță  Stela Popescu a murit la vârstă de 81 de ani. A fost găsită moartă în locuința ei din Capitală. Informația a luat prin surprindere pe toată lumea, întrucât actrița a fost văzută recent la un eveniment și era plină de energie. Potrivit știrile Pro TV, vecinii au sunat la Urgenţe pentru că actriţă nu răspundea la uşă. La faţa locului s-au deplasat două autospeciale SMURD. Nu s-au făcut manevre de resuscitare. Stela Popescu era decedata în momentul în care ajutoarele au ajuns la locuinţa ei.

 

Citește și: