Frații artistei sunt Călin și Bogdan, care își răsfață sora mai mică cum știu ei mai bine.

De fiecare dată când vorbește despre frații săi, Adela, care va aduce pe lume cel de-al treilea băiețel al său, are numai cuvinte de laudă, susținând că aceștia sunt ”îngerii săi păzitori”, notează Spy News.

”Dupa plimbarica i-am spus lui Radu ce cred eu despre ingerii pazitori. Nu stiu ce mi-a venit. Si cred asa: ca eu sunt ingerul lui pazitor si el al meu, ca eu sunt ingerul fratilor mei si ei ai mei, si ei sunt si ingerii copiilor lor si copiii lor vor fi ingerii copiilor lor, dar si ai fratilor mei si ai cumnatelor mele. Si ca primii ingeri pazitori pe care ii cunoastem sunt parintii nostri”, povestea Adela Popescu în urmă cu ceva timp, arătând cu această ocazie cât de strânse sunt relațiile din familia sa.

Bogdan este cadru militar, iar Călin este om de afaceri

Cât despre cei doi frați ai Adelei, Bogdan este cadru militar, iar Călin este om de afaceri.

Puțină lume știe că rezentatoarea TV a colaborat cu fratele său Călin în cadrul serialelor românești în care a jucat în urmă 15 ani. Cea mai bună dovadă că talentul se moștenește în familie e aceea că nu doar Adela are o voce superbă, ci și fratele său Bogdan. La botezul unuia dintre fiii Adelei, Bobo, așa cum îi spune vedeta, a susținut un recital alături de trupa sa.

”Bobo mi-a făcut o bucurie uriașă și a cântat la petrecere. A fost prima dată când întreaga familie s-a bucurat din plin, live, de pasiunea lui imensă pentru muzică și de talentul lui de chitarist și solist.

Cu toții am dansat și l-am aplaudat, de la început până la sfârșit, fie că era o piesă de la Compact sau de la Pink Floyd”, declara Adela Popescu.

Vezi și Adela Popescu, mesaj delicios și poză de colecție: ”nemăritate și cu siguranță fără urmă de burtică. Nici de la mâncare, nici de la soți”

Citește și:

Cum a reacționat mama lui Leonard Miron când a aflat că fiul ei e gay?

Cum s-a schimbat viața lui Vlad Gherman după despărțirea de Cristina Ciobănașu?