Frumoasa româncă, celebră în întreaga lume, va prezenta alături de actorul italian Gabriel Garko ediția din acest an a festivalului Cerbul de Aur.

Nu este prima dată când cei doi se vor afla împreună pe scenă.  Ei au fost parteneri și în 2016, când au prezentat festivalul de la Sanremo, din Italia.

O româncă și un italian sunt prezentatorii festivalului Cerbul de Aur 2018. Din informațiile Paginademedia.ro, este vorba despre top modelul Mădălina Ghenea (29 de ani) și de actorul italian Gabriel Garko (46 de ani).

Citește și: Kate Middleton și prințul William au păstrat un mare secret de prințul George pentru a-l putea proteja cât mai mult posibil

Festivalul Cerbul de Aur 2018 va începe pe 29 august

Totodată, potrivit informațiilor Paginademedia.ro, comitetul director a aprobat încheierea contractelor cu cei doi.

Festivalul Internaţional Cerbul de Aur va avea loc în perioada 29 august – 2 septembrie, în Piaţa Sfatului din Braşov și va fi transmis de TVR.

Festivalul Internaţional Cerbul de Aur a debutat în anul 1968 şi a avut 17 ediţii, ultima dintre acestea fiind organizată în anul 2009. Evenimentul a devenit cel mai mare festival internaţional de muzică organizat în România şi, în mod tradiţional, la Brașov.

Citește și: