Passe-Partout este  interpretat de actorul André Bouchet, are 50 de ani și este prezent în acest show din 1990 de la lansarea celebrei emisiuni. Passe-Temps este Anthony Laborde care a apărut prima dată în show în 2004. Cele două personaje, precum și Felindra, îmblânzitoarea de lei, nu sunt cunoscuți doar publicului francez, ci apar și în toate variantele internaționale ale emisiunii.

În viața reală, André Bouchet  are un program foarte încărcat. Este și actor, cântăreț  și comedian, și lucrează și ca agent de control al metroului din Franța. S-a născut pe 29 martie, 1967 în Issy-les-Moulineaux și suferă de nanism. De mai bine de 27 de ani este gazda emisiunii Fort Boyard, celebrul Passe Partout,  fiind cel mai rapid locuitor  al fortului. El însoțește concurenții prin celebrul castel francez și îi duce dintr-o cameră în alta, în timpul aventurii. El este și cel care ține cheile și cartușele recuperate de competitori în timpul jocului. A filmat și pentru emisiuniile din Norvegia, Suedia, Danemarca, Algeria, Tunisia, Maroc, Belgia, Canada, Iran șia cum și în România. De asemenea, el este implicat în mai multe campanii caritabile.

Citește și: Scandal uriaș în familia regală. Meghan Markle este deja însărcinată în trei luni. Ce decizie a luat regina Elisabeta a II-a

Passe-Temps se pregătește să devină tătic

Passe-Temps, interpretat de Anthony Laborde (35 de ani),  răspunde de trecerea timpului și conduce concurentul ales de stăpân în Vigie pentru a dezlega enigmele Părintelui Fouras. El a lucrat în imobiliare înainte să apară în emisiune. În ciuda faptului că suferă de nanism și este mic, acest lucru nu l-a împiedicat să-și găsească iubirea vieții lui și să fie fericit. „Faptul că sunt mic nu m-a împiedicat să fiu fericit”, a declarat chiar el într-o emisiune franceză. Acesta susține că în trecut era un adevărat cuceritor, însă lucrurile s-au schimbat în 2009, în momentul în care s-a cunoscut cu frumoasa lui iubită, Gaëlle  Dassy (26 de ani), de care s-a îndrăgostit la prima vedere datorită mamei tinerei, care era fan al emisiunii. Deși e o diferență de 36 de centimetri între ei, ea are 1,57 metri și el 1,21 metri, povestea de iubire dintre ei pare desprinsă din povești.

partout_tempsSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

„Eram într-un mall, unde semnam cărți cu prietenii mei de la Fort Boyard. La aceste evenimente, veneau multe femei care îmi aduceau numerele lor de telefon. (…). Și acolo, a apărut ea. Ne-am uitat unul la altul și ceva s-a întâmplat. Ca un fulger. A fost prima dată când mi s-a întâmplat așa ceva”, a povestit Anthony în 2014, spunând că nu obișnuia să facă el primul pas, când venea vorba de femei „. I-am dat adresa mea de mail, iar seara Gaëlle mi-a și scris”, a mai spus acesta.

Anthony Laborde și Gaëlle formează un cuplu din 2009

„Când ne-am cunoscut în centrul comercial, nici nu voiam să merg acolo. Aveam 18 ani și tatăl meu a insistat. Nu mă așteptam să cunosc pe cineva acolo, dar el a făcut primul pas”, a confirmat și tânăra.

Cei doi au povestit că începutul relației lor a fost greu și chiar s-au despărțit vreo trei luni din cauza popularității lui, pentru că Anthony era curtat de foarte multe femei, iar Gaëlle era geloasă. „A fost destul de greu la început din cauză că el era celebru și eu eram foarte geloasă. Îi dădeau târcoale multe femei și eu trebuia să fiu foarte atentă”, a spus tânăra. Însă, Laborde a precizat că totuși a reușit să o readucă lângă el, pentru că știa că doar pe ea și-o dorește. Cei doi locuiesc împreună din 2011. Anthony Laborde are o fetiță de 9 ani dintr-o altă relație, însă a dezvăluit că el și iubita lui vor să devină părinți în curând.

Fort Boyard este o fortăreață situată între insulele Aix și Oléron, în strâmtoarea Pertuis d’Antioche, pe coasta de vest a Franței. Finalizat în secolul al XIX-lea, fortul și-a păstrat renumele și în zilele noastre, datorită competiției televizate cu același nume, care se desfășoară acolo de aproape 25 de ani.

Citește și: